Mihai Onilă, pus la zid de hateri. De ce a fost criticat artistul: „Am fost deschis să ajut oameni”

Data publicării:
Mihai Onilă, sursa instagram
Descriere foto: Mihai Onilă, sursa instagram

Mihai Onilă a dezvăluit motivul pentru care a fost criticat dur de către hateri. 

Mihai Onliă este unul dintre cei mai apreciați artiști. Cu toate astea, există și hateri care îl pun la zid pe artist cu fiecare ocazie. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când Mihai Onilă a fost criticat aspru de gurile rele. Într-un interviu recent, acesta a povestit tot ce s-a întâmplat. 

„Am și ajutat și am făcut și un bine oamenilor. Este vorba despre faptul că eu vorbesc, iar zona în care sunt primăriile și oamenii de stat vorbesc limba olandeză, iar anumite familii de români care vin nu au habar de limba asta, nu pot comunica, nu se pot înscrie. Eu am fost deschis să ajut oameni și sunt încă deschis. Sunt anumite momente în care că vreau eu să ajut oameni, o fac și gratis, dar să te duci cu motorina ta, să vorbești cu oamenii, să plătești pozele de IT nu e gratis”, a povestit Mihai Onilă, în cadrul emisiunii Star News.

 

Potrivit artistului, criticile au venit după ce s-ar fi oferit să-i ajute pe românii care nu vorbesc limba poloneză.  Se pare că Mihai Onilă ar fi vrut să îi fie răsplătită munca, iar din cest motiv, haterii au răbufnit.

„Sunt anumiți oameni care nu cunosc altceva în afară de munca fizică și nu au habar și nicio cunoaștere, dar judecă. I-am explicat omului cum stau lucrurile, eu lucrez poate de zece ori mai greu decât el, începând cu compoziția unui cântec”, adăugat artistul.

 

Mihai Onilă a povestit că deși s-a oferit să ajute, lumea ar fi vrut să facă totul gratis, lucru care nu i-a convenit, deoarece este vorba despre munca și timpul lui. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel