Mihai Morar, sfâșiat de durere după moartea actriței Draga Olteanu Matei: "Mulțumesc pentru dragoste"

Data publicării:
Mihai Morar, instagram
Descriere foto: Mihai Morar, instagram

Moartea actriței Draga Olteanu Matei a lăsat un gol imens în sufletul tuturor, mai ales în a acelor care au cunoscut-o personal. 

Actrița Draga Olteanu a lăsat în urma ei o carieră plină de succes și strălucire, amintire care nu vor putea fi uitate, dar și multe lacrimi de durere. Mii de oameni care au îndrăgit-o pe marea actriță au rămas cu un gol imens în suflet și o durere sfâșietoare. Printre aceștia se numără și colegii de scenă, dar și prietenii actriței, care îi plâng plecarea dintre noi. Mihai Morar se numără printre cei care au cunoscut-o personal pe Draga Olteanu Matei. Acesta a fost profund îndurerat la aflarea veștii că marea doamnă a teatrului românesc s-a stins din viață.

Acesta i-a adus și un omagiu actriței Draga Olteanu Matei: “M-au botezat Draga. Ca să le fiu dragă tuturor...” Veșnică iubire, Draga mea dragă! Mulțumim pentru drag și dragoste”, a scris Mihai Morar pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel