Mihai Morar s-a îmbrăcat la patru ace ca să stea în casă. Motivul surprinzător

Data publicării:
Mihai Morar, foto Instagram
Descriere foto: Mihai Morar, foto Instagram

Cu 15 kilograme în minus, Mihai Morar nu încetează să își surprindă fanii. 

Mihai Morar și-a schimbat total stilul de viață și a reușit să slăbească 15 kilograme. Noua siluetă cere și o ținută pe măsură, astfel că prezentatorul Tv nu face rabat de la hainele bune, chiar dacă stă în casă. 

Vedeta a decis să intre în pielea și în hainele personajului său preferat,  James Bond. Acesta  s-a îmbrăcat cu cel mai bun costum din dotare, și-a turnat o băutură în pahar  și s-a așesat confortabil în fotoliu, pentru un maraton al filmelor cu Agentul 007.


Când ești Bond de mic, când crești mare numa’ te joci.

James Bond e genul meu de erou. Chiar dacă e puternic, nu e invincibil. James Bond e genul de bărbat care îmi doresc să fiu. Chiar dacă e impecabil, nu e perfect.

Pe mine m-a crescut Bond. Dintre toți supereroii, de la Agentul 007 am avut de învățat cel mai mult. De la el știu că vulnerabilitatea nu-i o slăbiciune. Pentru Bond, vulnerabilitatea e chiar o superputere. Iar pentru mine asta înseamnă bărbăție.

Nu m-am imaginat niciodată să fiu supererou. Dar de fiecare dată când văd unul dintre cele 26 de filme din povestea lui 007 - și, credeți-mă, le-am văzut pe toate - Bond e atât de uman încât, de fiecare dată îmi dă impresia că până și tu, cel de pe canapea, poți fi “următorul Bond”.

Așa că, azi , mi-am organizat o seară Bond”, a scris prezentatorul pe rețelele de socializare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel