Mihai Morar, podcast special în Săptămâna Patimilor: Episodul e un mesaj de dragoste, smerenie și pace

Data publicării:
Captură video Youtube/ Fain și Simplu cu Mihai Morar
Descriere foto: Captură video Youtube/ Fain și Simplu cu Mihai Morar

Mihai Morar a realizat un podcast special pentru Săptămâna Mare.

Mihai Morar a lansat un nou podcast în Săptămâna Mare, unde îl are ca invitat pe Părintele Pimen. Dialogul dintre cei doi are loc chiar în mijlocul unuia dintre cele mai sfinte locuri din lume, pe Muntele Athos. Îndrăgitul prezentator de radio a avut parte de mai multe discuții cu diverse învățături, timp de două ore și spune despre invitatul lui faptul că este „un om român rar, un om cu dar, un monah cu har”.

Acesta nu a ales întâmplător Săptămâna Mare pentru a lansa podcastul, întrucât a vrut să redea creștinilor un mesaj cu o mare încărcătură emoțională, chiar în cea mai sfântă perioadă din an.

"Când nu va mai exista dragoste între oameni, atunci va veni sfârșitul lumii"

„Fără smerenie suntem gata. Când nu va mai fi cărare de la un vecin la altul, când nu va mai exista dragoste între oameni, atunci va veni sfârșitul lumii. Vedem acum câtă ură este la nivel mondial. Îți pune un dușman pe ecrane și toată lumea îl urăște la comandă. Acesta este interesul... Diavolul are nevoie de ură, nu are nevoie de dragoste. Datoria noastră de creștini este să ne rugăm pentru toți. Un om care are Pace, pe unde trece el, împrăștie dragoste în jur. Dragostea doar oferă, ea niciodată nu cere nimic și nu așteaptă nimic!”, i-a spus Părintele Pimen, printre altele, lui Mihai Morar.

Ce spune Mihai Morar despre acest podcast special

Mihai Morar vrea să transmită prin intermediul acestui podcast fix mesajul opus al perioadei în care ne aflăm. Acesta își îndeamnă fanii să urmărească episodul cu sufletul deschis chiar în Săptămâna Patimilor.

„Episodul, înregistrat în “Grădina Maicii Domnului”, între pomii înfloriți și cântec de păsări, e un mesaj de dragoste, smerenie și pace către o lumea în care trăim în ură, mândrie și război. Îl poți vedea pe Youtube și asculta pe Spotify, Google sau Apple Podcasts. Mă bucur că pot să vă ofer această “minune din Athos” în zilele de patimi dinaintea Învierii. Și mă rog ca acest podcast să ajungă la cât mai mulți români pentru a îndrepta patimile acestei lumi.”, conchide Mihai Morar.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel