Mihai Morar, motivul pentru care s-a retras din televiziune: „Dacă îmi dădeam seama s-ar fi întâmplat mult mai devreme”

Data publicării:

Mihai Morar a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a decis să renunțe la televiziune.

Mihai Morar a devenit îndrăgit de publicul din țara noastră datorită emisiunii ’’Răi da’ Buni”. Deși s-a bucurat de un adevărat succes, acesta a luat decizia radicală a se retrage din lumea televiziunii, iar o lungă perioadă de timp nu a vorbit despre motivul care l-a determinat să facă această schimbare. 


De ce a plecat din televiziune


În prezent, Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți oameni de radio din țara noastră și realizatorul podcastului ‘’Fain&Simplu’’.


Invitat în cadrul unui podcast, Mihai Morar a dezvăluit adevăratul motiv care a stat în spatele deciziei de a se retrage din televiziune și a vorbit deschis despre momentul în care a realizat că este necesară această schimbare.


’’Momentul 0 nu îl știu, a fost, dar nu îl știu. Trebuia să fie cu mult înainte de a se termina aventura mea cu emisiunea pe care am prezentat-o, dar nu-l știu, pentru că dacă îl știam era bine. Problema e când ajungi la minus. M-am dus, normal, pentru că acolo te duc confortul, rutina, obișnuința unui loc călduț, unui fotoliu moale, unor invitații care vin așa, pe bandă rulantă, se schimbă din 15 în 15 minute, îi sună producătorul, tu vii cu 5 minute înainte de emisiune și le pui întrebări ca șmecherul. Nu mai era sufletul meu acolo de foarte mult timp. Eu nu am o problemă cu televiziunea, dimpotrivă, cred că dacă faci conținut, poți să îl faci oriunde, important e să îți găsești publicul și să îți fie egal cu sufletul, cu dorințele tale și visurile tale. Nu mai era cazul la mine, dar nu mi-am dat seama la momentul zero, că dacă îmi dădeam seama s-ar fi întâmplat mult mai devreme”, a mărturisit Mihai Morar în cadrul podcastului ‘’#TeAscult cu Ilinca Vandici’’.


Mihai Morar: ’’Intri într-o capcană chiar dacă faci ceea ce îți place’’


Îndrăgitul om de radio a mărturisit că în acest moment este implicat și pune mult suflet în proiectele sale, însă cu toate acestea a învățat de-a lungul timpului să fie echilibrat, astfel încât să nu își pună sănătatea în pericol. 
’’Sufletul meu e acum în tot ceea ce fac. Chiar Pun mult suflet! E un consum pe care nu am cum să îl realizez acum. Terapeutul meu e frizerul meu, el îmi mai spune, se mai uită la poze cu mine și îmi mai spune, mă sună din când în când, fără să ajung la el la salon, îmi zice: Nu arăți bine, nu esți într-o perioadă bună. Ești obosit! Las-o mai încet!, intri într-o capcană chiar dacă faci ceea ce îți place, îți place atât de mult și nu îți mai dai seama dacă îți face bine, dacă îți face rău. Nu te mai vezi din exterior și atunci  e bine să ai oameni atenți la tine’’, a dezvăluit Mihai Morar.


De asemenea, Mihai Morar a vorbit despre momentele în care a fost dur cu propria persoană și despre ritualul pe care îl are înainte de începerea matinalul pe care îl prezintă.


’’Viața este o combinație între blândețe și duritate și nu cred că se poate să fii doar blând cu tine și nu cred că se poate să fii doar dur cu tine. Eu am avut ani în care am fost foarte dur cu mine făcând sport, trezindu-mă în fiecare dimineață, alergând. Am fost atât de dur și îmi plăcea atât de tare, pentru că și ceea ce îți place foarte mult poate să îți facă rău, încât la un moment dat m-am accidentat. Acum de vreo 6 luni nu pot să alerg și aștept cumva să-mi repar spatele și să ies din nou în parc la alergare. (...) Îmi lipsește ritualul foarte mult, să ies dimineața la patru jumătate din casă și să dau o tură de parc și când mă întorc să simt că am făcut un lucru, dar am fost atât de dur cu mine, încât la un moment dat corpul a zis Oprește-te! E prea mult!’’, a precizat Mihai Morar în cadrul podcastului.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel