Mihai Morar, fotografii de colecție alături de familie. Cum arată părinții prezentatorului/ FOTO

Data publicării:
Mihai Morar, sursa instagram
Descriere foto: Mihai Morar, sursa instagram

Mihai Morar le-a arătat tuturor imagini emoționante cu cei care i-au dat viață.

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați bărbați din showbiz. Acesta a muncit extrem de mult pentru a-și realiza visul și anume, să ajungă prezentator de radio, lucru care s-a și întâmplat. Pe lângă cariera de succes, Mihai Morar se poate lăuda și cu o familie extrem de frumoasă.

Mihai Morar și-a revăzut părinții după mult timp!

Mihai Morar este în culmea fericirii, după ce a reușit să își revadă părinții pentru prima dată pe anul acesta. Prezentatorul a evitat să meargă acasă la părinți din cauza pandemiei de coronavirus. Cuprins de dorul lor, acesta nu a mai rezistat, așa că s-a întors în Baia Mare, județul Maramureș, locul natal, pentru ai revedea pe cei care i-au dat viață.

''S-a dus și weekendul acesta, dar așa fericit am fost, că nu îi mai văzusem pe ai mei din octombrie. De altfel, din octombrie nici nu am mai ieșit din București'', a spus Mihai Morar pe Instagram.

Mihai Morar a postat și două fotografii cu părinții lui, pentru a împărtăși cu fanii momentele de bucurie pe care le trăiește.

''4 luni ne-au ținut departe, dar nimic nu ne desparte. Virusule nenorocit, să știi că zilele astea am fost din nou un copil fericit'', a scris Mihai Morar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel