Mihai Morar, deranjat de atitudinea lui Culiță Sterp. Omul de radio nu s-a mai putut abține și a răbufnit: ”Definiția perfectă pentru neam prost”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Morar și Culiță Sterp, colaj foto/ facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Morar și Culiță Sterp, colaj foto/ facebook

Mihai Morar a răbufnit la adresa lui Culiță Sterp. Omul de radio s-a arătat deranjat de atitudinea artistului. 

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier, în orașul Cluj-Napoca. Acum, artistul plătește în fața legii pentru faptele sale, dar este aspru criticat și de internauți ori chiar de alte persoane publice. Printre aceștia se numără și Mihai Morar, care s-a declarat deranjat de atitudinea pe care a avut-o Culiță Sterp. Mai exact, omul de radio nu s-a mai putut abține, după ce artistul i-a dat o replică neașteptată unuia dintre reporterii aflați pe holul tribunalului. 

Mihai Morar, deranjat de atitudinea lui Culiță Sterp

”După ce aproape ai distrus o viață în trafic (băut și sub influența drogurilor la volan), să îi răspunzi unui ziarist de la unul dintre posturile TV care te-a promovata agresiv: ”NEVASTĂ-TA MAI ÎNTREABĂ DE MINE?”… Iată definiția perfectă pentru ”NEAM PROST”, a scris Mihai Morar pe Instagram, în dreptul unor imagini ce-l aveau în prim-plan pe Culiță Sterp, surprins pe holurile tribunalului din Cluj, în timp ce le dădea replica reporterilor aflați la fața locului.

Cazacu și Ștefănescu îl taxează pe manelist 

„Nu poți să ai pretenția de la altcineva să-ți poarte de grijă. Dacă tu ai băut, ți se pare că tu ești Dumnezeu.  Și asta este o realitate. Asta face alcoolul. Legile sunt foarte aspre, legea îți spune că dacă te prinde la volan băut faci pușcărie”, a spus Cătălin Cazacu, urmat fiind de colegul său: „Când l-am cunoscut pe acest băiat, era cu fosta lui iubită și vorbeam despre ei, erau niște oameni simpli, niște oameni normali.  Ușor, ușor încep să derapeze acești oameni care au atenție foarte mare din partea celor din jur. Presa începe să-i urmărească și să evolueze și uită, de fapt, de lucrurile esențiale. Este o mare problemă, gândiți-vă ce se poate întâmpla dacă în locul mașinii ăsteia era un copil pe bicicletă”, a declarat și Andrei Ștefănescu. 

Culiță Sterp, primele declarații după accidentul de la Cluj

Culiță Sterp și-a cerut iertare oamenilor din jurul său pentru faptul că i-a dezamăgit. Artistul și-a recunoscut vina și regretă cele întâmplate. 

”Am stat puțin să mă gândesc, să analizez tot la rece și chiar am avut nevoie de o pauză. Vreau să îmi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatului implicat în accident. (…)

Vreau să îmi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și, în special, familiei mele, care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent de orice situați în care aș fi”, este o parte din mesajul transmis de Culiță Sterp, pe Instastory.

Culiță Sterp spune că merită toate criticile primite

”Poate chiar am avut nevoie să fac asta, ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă, din care să îmi iau toate învățăturile și să le duc mai departe.

Eu pot doar să vă promit că o să rămân același om, indiferent de situațiile prin care am trecut și o să rămân doar cu mult mai multe lecții învățate pentru o viață msi bună pe viitor. (…)

Vă doresc tot ce e mai bun și vă mulțumesc celor care ați fost alături de mine. Dar, cum am spus, și celor care m-ați criticat pentru că ați făcut-o pe bună dreptate”, a transmis Culiță Sterp pe InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel