Mihai Morar, de la "Răi da' buni", la "Fain și Simplu". De ce a RENUNȚAT la televiziune: Mi-a spus că nu o să mă mai întorc niciodată în platoul acela

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Morar, captura foto Youtube/ sursa Fain și Simplu
Descriere foto: Mihai Morar, captura foto Youtube/ sursa Fain și Simplu

Mihai Morar a spus de ce a renunțat la televiziune, în exclusivitate pentru DC NEWS, în emisiunea "Interviuri care Inspiră" by Claudia Țapardel.

Mihai Morar a făcut declarații în premieră despre renunțarea la televiziune și la emisiunea "Răi da' buni" pe care a prezentat-o timp de 13 ani. 

 

"Eu m-am schimbat în 13 ani, m-am lăsat dus de unele valuri, rele, bune, până când mi-am dat seama ce-mi doresc să fac cu adevărat și nu e că nu mi-a plăcut televiziunea.

Am avut momente când îmi era organic rău la televiziune, nu din cauza invitaților, pentru că eu pot să vorbesc cu absolut oricine și am de învățat de la oricine, ci pentru că nu mai era ceva ce simțeam eu. Nu simțeam valul interior. Televiziunea nu mai era despre mine, era despre un post de televiziune, era despre rating. Și aici nu dau vina pe nimeni, pe politica postului sau goana după audiențe.

Dau vina exclusiv pe mine! Adică dacă ți se întâmplă ceva rău și tu te simți rău, înainte să dai vina pe oamenii din jurul tău, caută să vezi cum ești tu", a declarat Mihai Morar, în exclusivitate pentru DC NEWS.

 

Citește articolul integral pe DCNews. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel