Mihai Morar, adevărul despre plecarea din televiziune: „Faci lucruri pe care nu ți le dorești să le faci”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Morar, captura video YouTube
Descriere foto: Mihai Morar, captura video YouTube

Mihai Morar a renunțat la televiziune în plină pandemie. Fostul prezentator TV spune că s-a simțit „eliberat”

Mihai Morar a prezentat  timp de 13 ani emisiunea „Răi da buni', de Antena Stars. În plină pandemie, vedeta a renunțat la proiectul care l-a consacrat și a decis să nu mai pună piciorul în televiziune. 


 Invitat invitat în podcastul  Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Mihai Morar a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la televiziune. 

 „A fost un context pandemic. S-a luat decizia să avem o lună pauză, după lockdown. În momentul în care am ieșit din platou, eu am știut că nu o să mai calc niciodată acolo', a explicat Morar. 

Fostul prezentator TV spune că această decizie i-a adus un „sentiment de eliberare”, pentru că nu se mai regăsea în formatul acelei emisiuni. 


„A fost un sentiment de eliberare, faci lucruri pe care nu ți le dorești să le faci. Mă durea cel mai tare că nu mai era relevant. Ultimul lucru important pe care l-am făcut la tv a fost interviul cu Fulgy”, a mai spus el.

După ce s-a retras din televiziune, Mihai Morar și-a lansat propriul proiect în online. Podcastul „Fain și simplu”.

Recent, el a publicat și prima sa carte, pe care a numit-o „Despre sensul vieții”.


„Născută din conversația faină și simplă cu Părintele Constantin Necula, “DESPRE SENSUL VIEȚII” apare exact în momentul în care cred că oamenii au cea mai mare nevoie de ea.

Nu e o carte despre credință, nici despre știință, e o carte care le împacă pe amândouă, dar, mai presus, e o carte despre ființă. Despre “a fi” în vremuri în care am uitat să fim. E o carte despre “ÎNSĂȘI VIAȚA”, așa cum am scris în prefața cărții, probabil cel mai intim text pe care l-am scris vreodată până azi, în ziua când împlinesc 40 de ani.”, a scris Mihai Morar pe pagina sa de Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel