Mihai Morar a făcut marele ANUNȚ. Prezentatorul TV va deveni tătic pentru a PATRA oară

Data publicării:
Descriere foto: Mihai Morar, foto Instagram
Descriere foto: Descriere foto: Mihai Morar, foto Instagram

Mihai Morar va deveni tătic pentru a patra oară. Anunțul a fost făcut de prezentatorul TV.

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați bărbați din showbiz. Acesta a muncit extrem de mult pentru a-și realiza visul și anume, să ajungă prezentator de radio, lucru care s-a și întâmplat. Pe lângă pasiunea pentru televiziune și radio, Mihai Morar a decis să-și facă și un canal de youtube, acolo unde invită numeroase vedete din showbizul românesc. Recent, prezentatorul TV a anunțat că va deveni tătic pentru a patra oară. De asemenea, Mihai Morar a precizat că va reveni în televiziune.

„Podcastul a fost cel mai mare câștig pe care l-am avut în pandemie, am renunțat la TV și am reușit să am spațiul mental cât să mă gândesc ce fac mai departe, iar pandemia, lockdown-ul mi-au dat timpul ăsta. Sunt convins că am mai mulți urmăritori ca la emisiune. Dar știi în ce măsor? În feedback.

Pe câți oameni îi mișcă cea ce fac eu. Și marea mea frustrare în televiziune era că făceam emisiuni bune cu invitați tari și importanți, cu subiecte bune și nu aveam niciun feedback. Eram doar eu. Să faci o meserie publică, unde nu ai păreri de la publicul tău, este destul de frustrant. Și acum mă bucur că nu vorbesc la pereți, văd că am publicul meu.

Pentru mine urmează al patrulea copil. Și mă întorc în televiziune chiar în weekendul acesta, o să prezint o nouă emisiune, însă nu vă pot da amănunte deocamdată, veți afla la momentul potrivit. Este doar un proiect special. Însă vedem ce se va mai întâmplă după.", a povestit Mihai Morar, în exclusivitate pentru Click!.

Mihai Morar, adevărul despre plecarea din televiziune

Mihai Morar a prezentat  timp de 13 ani emisiunea „Răi da buni', de Antena Stars. În plină pandemie, vedeta a renunțat la proiectul care l-a consacrat și a decis să nu mai pună piciorul în televiziune. Invitat invitat în podcastul  Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Mihai Morar a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la televiziune. 

 „A fost un context pandemic. S-a luat decizia să avem o lună pauză, după lockdown. În momentul în care am ieșit din platou, eu am știut că nu o să mai calc niciodată acolo', a explicat Morar. 

Fostul prezentator TV spune că această decizie i-a adus un „sentiment de eliberare”, pentru că nu se mai regăsea în formatul acelei emisiuni. 

„A fost un sentiment de eliberare, faci lucruri pe care nu ți le dorești să le faci. Mă durea cel mai tare că nu mai era relevant. Ultimul lucru important pe care l-am făcut la tv a fost interviul cu Fulgy”, a mai spus el.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel