Mihai Mitoșeru suferă de singurătate. Prezentatorul TV regretă despărțirea de Noemi: "Sunt singur pentru că am greșit față de soția mea"

Data publicării:
Mihai Mitoșeru și Noemi, sursa instagram
Descriere foto: Mihai Mitoșeru și Noemi, sursa instagram

Mihai Mitoșeru trece printr-o perioadă delicată. După ce mama vedetei a ajuns de urgență pe masa de operație, acum prezentatorul TV recunoște că suferă de singurătate.

Mihai Mitoșeru a fost pus la grele încercări în ultima perioadă. După despărțirea de soția sa, prezentatorul TV a ajuns de urgență cu mama sa la spital, acolo unde a fost supusă unei interveții chirurgicale dificile. Acesta a recunoscut că una dinte cele mai mari probleme care îl macină este singurătatea. Mai mult decât atât, vedeta a recunoscut că a greșit mult în căsnicia cu soția sa, Noemi și că acum îi pare rău. 

„Sunt supărat pe mine pentru că sunt singur. Sunt singur din cauza mea. Sunt singur pentru că am greșit față de soția mea și ea nu a mai putut să suporte. Am greșit. Din momentul ăla în care s-a terminat, eu am încercat să-i spun că nu mai greșesc, am încercat să-i spun că nu mai fac. Ea a intrat într-o altă perioadă”, a mărturisit Mihai Mitoșeru, la "Teo Show".

Chiar dacă drumurile lor s-au separat, Noemi este în continuare alături de fostul ei soț, dar fără șanse de împăcare. Aceasta a fost alături de Mihai Mitoșeru în momentul în care mama lui se afla pe masa de operație. Mai mult decât atât, Noemi și-a anulat chiar un zbor pentru a fi aprape de Mihai.

Mihai Mitoșeru a declarat că fosta lui soție îi este aproape necondiționat și că regretă tot ce s-a întâmplat între ei, mai ales că cei doi au avut o căsnicie care a durat 14 ani.

„Eu ar fi trebuit să fac ceva cu viața mea. Bineînțeles că după 14 ani împreună era normal ca ea să fie lângă mine. Îi mulțumesc enorm. Noemi a fost lângă mine, și-a anulat o cursă. În prima zi a stat la mine, la operație. Nu suntem împreună, nu ne-am împăcat, dar este normal.”, a explicat el.

Mihai Mitoșeru a sperat la o împăcare cu Noemi, motiv pentru care nu a lăsat nicio femeie să se apropie de sufletul lui.

„Sunt singur pentru că am divorțat și am greșit față de ea, dar după doi ani de zile trebuia să-mi dau seama și eu că ea a intrat într-o stare mai proastă, nu mai are încredere în mine, și să fac ceva cu viața mea. Nu am lăsat nicio femeie să se apropie de mine, tocmai pentru că am zis că Noemi își revine. Aici am greșit!”, a mai afirmat Mihai Mitoșeru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel