Mihai Mitoșeru, primele declarații despre starea de sănătate a mamei lui

Data publicării:
Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook

Mihai Mitoșeru trăiește cele mai crunte momente din viața lui. Mama prezentatorului TV a fost diagnosticată cu o boală gravă și va ajunge miercuri pe masa de operație. 

În urmă cu doar câteva ore, Mihai Mitoșeru cerea disperat ajutorul oamenilor, pentru a-și salva mama. Mama acestuia este grav bolnavă și are nevoie urgentă de sânge, pentru a putea intra în operație. 


Mihai Mitoșeru a fost uimit de reacțiile oamenilor și de tot sprijinul primit în doar câteva ore și a postat pe pagina de Facebook un mesaj emoționant prin care le mulțumește tutror pentru susținere. Se pare că mama lui va putea fi operată miercuri, deoarece s-a strâns tot sângele de care era nevoie. 


„În primul rând, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că s-a strâns tot sângele de care aveam nevoie, chiar mai mult, cred. O să încep cu începutul, foarte repede. Nu suntem niște persoane care să ne victimizăm, nu am vrut să ne spunem problemele personale pentru că nu este normal. La televizor sau în public râdem și glumim și atât.


Acum vreo două luni de zile am aflat că mama are o tumoră beningnă, meningiom se numește, cu care nu se poate trăi, adică trebuie operat. O tumoră destul de mare. Normal că ne-am speriat, după care am acceptat situația, după care am început să vedem ce trebuie să facem. Azi de dimineață trebuia să se opereze mama. Problema este că în România este o mare lipsă de sânge, nu există sânge la centrele de hematologie și a trebuit să facem un apel public, de data aceasta, pentru că era nevoie. Și practic am apelat la toți prietenii pe care îi am, pe unii nici nu îi cunosc. 


Vreau să le mulțumesc tuturor, nici nu știu cu cine să încep. O să încep cu Oana Roman pentru că ea a fost lângă mine și pratic ea a vorbit în locul meu cu multă lume, ea a ținut legătura și cu presa. Le muțumesc actualilor colegi și foștilor colegi, le mulțumesc celor care au distribuit mai departe și bineînțeles, celor care au donat. Le mulțumesc fetelor de pe Instagram, Cristinei Ich, Alinei Ceușan și multora care au postat, sunt foarte mulți care au fost lângă noi. Le muțumesc tuturor celor care mi-ați dat mesaje, celor care m-ați sunat, sunt prieteni care au fost și au donat sânge, sunt oameni care urmau să se ducă mâine, dar nu mai este nevoie. Știu că românii sunt săritori, dar nu mă așteptam să fie atât de buni”, a fost mesajul transmis de Mihai Mitoșeru pe pagina lui de Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel