Mihai Mitoșeru are o nouă iubită. Prezentatorul TV a dat-o uitării pe Noemi: ”Suntem la început”

Sursa foto: Mihai Mitoșeru, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Mitoșeru, Facebook

Mihai Mitoșeru iubește din nou. Prezentatorul TV are o nouă iubită, după divorțul de Noemi.

Mihai Mitoșeru a divorțat de Noemi, în urmă cu doi ani. Prezentatorul tv a ajuns să regrete decizia de atunci și spune că îi pare rău că nu a luptat pentru a-și salva căsnicia. Deși mulți se așteptau ca cei doi să renunțe la divorț și să-și mai dea o nouă șansă, se pare că, într-un final, au decis să rămână prieteni și să meargă pe drumuri separate. În cadrul unui interviu, Mihai Mitoșeru a mărturisit că iubește din nou, însă relația se află la început.

Mihai Mitoșeru iubește din nou!

Prezentatorul TV nu a dat mai multe detalii despre noua femeie din viața lui, însă a precizat că momentan lucrurile merg foarte bine între ei.

”Am cunoscut o fată și care e chiar ok! Dar suntem la început, ne vedem! Eu încă sunt fricos pentru că mă gândesc, nu se poate, prea e ok! Trebuie să aibă ea o problemă!”, a spus Mihai Mitoșeru pentru Click.ro.

Mihai Mitoșeru nu exclude o nouă căsătorie. Cu toate astea, prezentatorul a recunoscut că pentru el o relație sănătoasă poate să funcționeze și fără actul de căsătorie.

”Da! Dar nu am de-astea! Eu am terminat divorțul pupându-mă cu soția mea și plângând amândoi, nu... Dar nici nu pot să spun că aș putea să am o relație doar ca să am și cu oricine doar ca să am o relație. Asta nu!”, a mai zis Mihai Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru: "Am fost fraier că am divorțat, poate trebuia să procedez altfel, să încerc să salvez relația”


Mihai Mitoșeru și Noemi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care s-a încheiat oficial acum doi ani de zile. Cu toate acestea, prezentatorul de la Kanal D pare că nu a trecut încă peste această despărțire și regretă faptul că nu a încercat să facă anumite lucruri care să le salveze relația celor doi. Mai mult, acesta îți recunoaște partea de vină, iar acum, spune că nu ar mai proceda la fel.

"Am fost fraier că am divorțat, poate trebuia să procedez altfel, să încerc să salvez relația. Când am divorțat, nu credeam că am greșit cu nimic. Credeam că ea se poartă urât cu mine pentru că e obosită, nervoasă. După ce a murit tatăl ei, s-au schimbat multe, nu ne-am mai căsătorit religios, și ea, fără să-și dea seama, a dat tot răul pe mine și nu mi-a mai convenit. Niciunul nu a știut să gestioneze situația. Cu mintea de acum, dacă m-aș întoarce în timp, aș face lucrurile altfel. În primul rând, nu aș mai divorța.", a declarat Mihai Mitoșeru, potrivit viva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 27 iul 2022, 11:47 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience