Mihai Ghiță, copilărie plină de lipsuri și neajunsuri. A început să muncească de la 15 ani: „Nu am banii să fac extravaganțe”

Data publicării:

Mihai Ghiță a vorbit despre cele mai grele momente din viața lui.

Mihai Ghiță este unul din cei mai iubiți și apreciați prezentatori de TV. Proiectul său a surprins pe toată lumea cu povești incredibile de viață pe care puțini le-ar fi bănuit. „În oglindă” este un format care își aduce invitații în fața tuturor traumelor și evenimentelor puternice din viața lor. Înainte de această emisiune, Mihai Ghiță a făcut parte din proiectul „Asta-i România (Kanal D), acolo unde s-a și făcut remarcat.

Mihai Ghiță, copilărie plină de lipsuri și neajunsuri

Deși acum se mândrește cu o carieră de succes, Mihai Ghiță recunoaște că a plecat de jos. La doar 15 ani, îndrăgitul prezentator a fost nevoit să muncească pentru a-și croi un drum în viață. Cu toate astea, Mihai Ghiță consideră că acea perioadă l-a maturizat și l-a ajutat să devină omul de azi.

”Acum nu le mai consider momente grele, le consider opriri, poticniri, dar au fost momente-cheie din care eu am învățat. Acele momente m-au definit pe mine, m-au învățat ce înseamnă empatia, ce înseamnă să nu ai nimic și să fii nevoit să te descurci singur, m-au transformat în ceea ce sunt azi. Consider, cu toată ființa mea, că dacă nu treceam prin cumpenele alea nu eram cine sunt astăzi. Le mulțumesc, cumva, tuturor situațiilor prin care am trecut, pentru că m-au definit ca om. Dacă cineva îmi spunea la 15 ani că va fi și bine, m-ar fi ajutat. Dacă aș avea acum o oglindă a timpului, i-aș spune copilului de atunci că o să fie bine, că nu va fi mereu greu. Oamenilor cărora le este greu asta le lipsește – speranța. Și nouă ne lipsesc oamenii care să ne dea speranța. De multe ori nu avem nevoie de bani sau de oameni care să ne scoată din situațiile în care ne aflăm, ci avem nevoie de oameni care să ne ghideze. Eu nu am avut oameni care să mă „salveze, ci oameni care m-au ghidat în momente-cheie din viața mea. Nu aș putea să definesc o situație în care mi-a fost cel mai greu…”, a spus Mihai Ghiță, pentru VIVA!

Cine l-a susținut pe Mihai Ghiță

Mihai Ghiță a mărturisit că bunicii săi au fost cei care l-au susținut necondiționat și datorită lor a ajuns omul de azi.

”Din păcate, nu atât de des pe cât mi-aș dori să o văd. Glumesc deseori cu ea la telefon, pentru că a început să vină ea mai des la mine decât mă duc eu la ea. Am început să fac din ce în ce mai multe lucruri, și asta înseamnă sacrificiu, să dai un pic de la tine. Nu le poți face pe toate în viață și am învățat acest lucru, să dozez, și că trebuie să și dau, pentru că nu le poți avea pe toate. Nu pot sta cu ea tot timpul, așa cum mi-aș dori, sunt kilometri întregi de parcurs, ea locuiește în Teleorman. Din fericire pentru mine, eu știu că, dacă nu ajung eu la bunica, există întotdeauna cineva care are grijă de ea. Iar bunica mea, care face 87 de ani, este un om total independent, care ne poartă nouă de grijă, și nu noi ei. Este foarte important acest lucru. Ea ne sună seara pe noi, se îngrijorează dacă nu mâncăm.”, a mai spus prezentatorul.

Mihai Ghiță: „Nu am bani să fac extravaganțe”

”Nu cred că fac extravaganțe. Nu am, în primul rând, banii să fac extravaganțe, dar și dacă i-aș avea, nu aș putea. Personalitatea mea, modul în care am fost crescut, mediul din care vin nu se identifică cu ceea ce este extravagant. Dacă eram crescut în alt mediu, cu mașini, case, haine scumpe, obiecte de artă, posibil ca mie să mi se fi părut ceva natural să le am. Însă nu le am, nici nu le cumpăr.”, a mai spus Mihai Ghiță, pentru sursa citată mai sus.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel