Mihai Găinușă a fost jefuit în plină zi. Fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor” le cere ajutorul oamenilor pentru a-l prinde pe hoț

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Găinusă, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mihai Găinusă, sursa foto Facebook

Mihai Găinușă a fost prăduit de hoți chiar în plină zi. Făptașul furtului a fost surprins de camerele de supraveghere. 

Mihai Găinușă le cere ajutorul oamenilor de pe rețelele de socializare pentru a-l prinde pe cel care a intrat pe furiș în curtea lui și i-a furat o bicicletă. Fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor” a publicat imaginile surprinse de camerele de luat vederi și îl caută pe hoț. Mihai Găinușă a fost lăsat fără bicicletă.


Chiar dacă spune că era o bicicletă simplă, fostul prezentator TV vrea să îl identifice pe cel care a furat pentru a-i da o lecție. 


Hoțul a stat câteva minute în fața gardului pentru a observa ce se aude în curtea lui Mihai Găinușă și pentru a fi sigur că alte persoane nu îl observă. A sărit gardul și a ieșit ulterior pe poartă cu bicicleta fostului prezentator TV. 

 


„Mi s-a furat bicicleta. E una simplă, de la Decathlon. Și metoda e simplă. Poate-l știe cineva”, a scris Mihai Găinușă. 


Cu ce se ocupă Mihai Găinușă după ce a plecat de la Cronica Cârcotașilor


După ce a decis să pună capăt carierei sale în televiziune, Mihai Găinușă s-a orientat către o pasiunea de-a sa mai veche, radoiul. În prezent, fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor lucrează la Național FM și moderează o emisiune de dimineață, alături de Oana Paraschiv. Emisiunea este intitulată „Matinal efervescent și prezintă știrile zilei, le comentează și au chiar și invitați. 


„Dragi prieteni, părăsesc Cronica Cârcotașilor după aproape 14 ani de realizare și prezentare neîntreruptă. Practic cea mai mare parte a vieții mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni.


Le mulțumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producție TV. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și m-au chemat să fac performanță aici. Mulțumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment.


Am trecut prin multe împreună. Și vă asigur că am rămas în relații excelente cu oamenii de aici. Am decis ca, împreună cu colegul meu Codruț Kegheș, cu Octavian Păscuț-Mistrețu și cu alți oameni din echipă să acceptăm o nouă provocare, tot la Prima TV. Sper să facem împreună lucruri bune și să nu vă dezamăgim”, spunea fostul prezentator TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel