Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate. Mircea Badea a făcut anunțul: „Mihai era să moară”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Gâdea și Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa Sinteza Zilei
Descriere foto: Mihai Gâdea și Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa Sinteza Zilei

Mihai Gâdea a trecut prin clipe de coșmar. Jurnalistul a ajuns pe mâinile medicilor, iar Mircea Badea a fost tot timpul alături de el. 

Mihai Gâdea a văzut moartea cu ochii în urmă cu ceva timp. Jurnalistul s-a simțit extrem de rău și a ajuns pe mâinile medicilor de două ori. Ce s-a întâmplat cu Mihai Gâdea povestește chiar Mircea Badea care a fost tot timpul alături de el. 


„Hai să povestim. Pe scurt, Mihai era să moară. Eu alergam prin Herăstrău. Era noapte, ora 2:00. Lui i se făcuse rău, inițial, în emisiune. A venit salvarea, l-au dus la spital, i-au făcut o injecție, l-au trimis acasă. A făcut aproape un fel de șoc anafilactic sau ceva de genul”, a povestit Mircea Badea la Antena 3. 


Jurnalistul a fost din nou dus la spital, unde a venit și Mircea Badea pentru a fi alături de el. 


„Ce facem? Ce facem? Noroc că domnul Sorin Oprescu, medic, era prin Carrefour la 2:00 și a zis să-l duceți la spital. L-a dus cineva. Repede și eu mă duc la spital. Ajung, era vreo 3:00 dimineața. Doamna doctor se ocupa. Zic:  „Ce facem cu colegul?”, „Îi mai băgăm niște perfuzii”, răspunde ea. Stăteam cu doamna doctor să-l veghem pe cetățean, care era cu perfuzii. Zic: „Doamna doctor, sigur își revine și după o să vă întrebe, dar vă întreb eu ca să rezolvăm: o rețetă de Dormicum dacă ne puteți da și nouă?”, a adăugat Mircea Badea.


Mihai Gâdea își aduce aminte și de momentul când la spital a ajuns medicul chirurg Sorin Oprescu care i-a spus o întrebare comică moderatorului pentru a-și da seama dacă și-a revenit sau nu. 


„Nu știu dacă am mai spus vreodată public acest lucru. Eram acolo pe masă, era multă lume în jur. Îl văd pe Sorin Oprescu. Se uită și zice: „Ce faci, dormi, mori?” La un moment dat, se uită la mine și zice: „Ia zi, mă, cum ți se pare doamna doctor, bunuță sau?” Dau din cap, zice: „Hai că nu are nimic, luați-l de aici”, a povestit Mihai Gâdea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel