Mihai Dedu, detalii inedite despre căsnicia sa. Prezentatorul TV și soția sa sunt împreună de 37 de ani: „Noi, dacă nu ne scoteam ochii, nu rezistam”

Sursa foto: Mihai Dedu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Dedu, instagram

Mihai Dedu a făcut dezvăluiri inedite despre familia sa. 

Mihai Dedu se numără printre cei mai apreciați prezentatori TV din România. Într-un interviu recent, știristul a vorbit despre familia sa, dar și despre relația pe care o are cu soția sa, Adriana. 

Mihai Dedu, detalii inedite despre căsnicia sa

Mihai Dedu și soția sa sunt împreună de mai bine de 37 de ani. În 2017 cei doi au făcut nunta de argint. Vedeta de la ProTV recunoaște că în orice căsnicie mai există și certuri, însă acesta este secretul unei relații de lungă durată, să reușești să treci peste toatele momentele tensionate.

„Mie mi se pare o nebunie să creadă cineva că, într-o căsnicie, nu există certuri. Noi, dacă nu ne scoteam ochii în 37 de ani, nu rezistam. Nu există niciun secret, poate doar că nu trebuie să fii gelos. Totul se bazează pe încredere. În rest, nu avem bani în conturi de câte ori ne-am certat în 37 de ani, dar ce frumos e să te împaci. Nu există student fără restanțe așa cum nu există căsnicie fără certuri”, a spus Mihai Dedu, care și-a și lăudat soția, potrivit fanatik.ro

Mihai Dedu susține că cea mai mare calitate a soției sale este că are întotdeauna răbdare cu el.

„Cea mai mare calitate a ei e că m-a luat pe mine de bărbat. Nu avea cum să scape o asemenea ‘vrabie din mână (râde, n. red.). Nu are o singură calitate, dar principala este toleranța. Este o femeie extrem de înțelegătoare și de tolerantă. Se mai și supără, are momentele ei, și e firesc cu unul ca mine. Eu, dacă eram femeie, nu stăteam cu mine. N-am răbdare, chiar dacă sunt înțelegător și tolerant, ea este foarte răbdătoare”, a mai spus el despre soția sa, care lucrează tot la Pro TV.

Totodată, știristul susține că își ajută mereu soția la treburile gospodărești și uneori chiar gătește ciorbe, prăjituri, iar toamna el este cel care se ocupă de pus murăturile. 

„În zilele astea fac de toate. Și dacă mă roagă Adi și dacă nu mă roagă. Inclusiv pachet pentru serviciu îi fac și am grijă să o întreb ce vrea să-i pun. De vreo 2 ani și ceva, odată cu pandemia, am început să gătesc, acum știu să fac și prăjituri. Am punctat multe premiere și a nu murit nimeni mâncând din mâna mea. Adi e cea mai bucuroasă. Ciorbele îmi ies cel mai bine și pun lucruri pe care alți bucătari nu le-ar pune în ciorbe. Toamna eu pun murăturile și varza”, a mai adăugat Mihai Dedu.

Mihai Dedu și soția Adriana au împreună un băiat

„Cred că sunt mai cicălitor, dar asta numai din dorința de a-i fi bine. Încerc să îl învăț lucruri pe care, în ziua de azi, mulți copii nu mai au de la cine să învețe, dacă părinții nu-i îndrumă. Acum lucrurile stau cu totul altfel decât pe vremea noastră. Este mult mai dificil și trebuie să ai mare grijă în ce fel de cercuri te învârti, ce discuți. Eu mă înțeleg cu Matei, avem o relație de prietenie, am avut și vreo două certuri destul de mari. M-am supărat foarte tare pe el, Matei pe mine. Adevărul este că și eu învăț lucruri de la el, dar mai mult are el de învățat de la Adriana și de la mine”, a mai zis Mihai Dedu pentru Fanatik.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 23 iul 2023, 16:26 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience