Mihai Constantinescu ar fi împlinit 75 de ani. Soția regretatului artist a transmis un mesaj sfâșietor:"Astăzi ar fi trebuit să te sărbătorim..."

Data publicării:
Mihai Constantinescu, sursa facebook
Descriere foto: Mihai Constantinescu, sursa facebook

Mihai Constantinescu ar fi împlinit astăzi vârsta de 75 de ani. Soția regretatului artist, Simona Constantinescu a transmis un mesaj dureros. 

Mihai Constantinescu s-a stins din viață pe data de 29 octombrie 2019, la vârsta de 73 de ani. Regretatul artist și-a petrecut mai mult timp în spital, iar toată lumea s-a rugat ca acesta să se facă bine. Din nefericire, cântărețul s-a stins din viață, lăsând în urma lui multă durere. Astăzi, Mihai Constantinescu ar fi împliit vârsta de 75 de ani. Cu această ocazie, soția regretatului artist a publicat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor.

"Astăzi ar fi trebuit să te sărbătorim... MINUNE DE OM! Un Om Solar, atât de sensibil, elegant, veșnic zâmbitor, blând și plin de Iubire pentru toată creația lui Dumnezeu. Amprenta sufletului tău Nu poate fi ștearsă niciodată din viețile pe care le-ai atins. Dumnezeu să te odihnească în Lumina Raiului cel Sfânt!", a scris Simona Constantinescu.

 

 

 

Soția regretatului artist a mărturisit că în ultima perioadă, Mihai Constantinescu nu i-a mai apărut în vis, dar îl simte aproape și primește tot felul de semne din partea lui.

 

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Mihai Constantinescu

 

Mihai Constantinescu a avut probleme grave la inimă. Acesta avea montate la inimă valve biologice. În anul 2017, artistul a fost supus unei alte intervenții pe cord deschis, însă starea lui de sănătate se agrava pe zi ce trece. În cele din urmă, Mihai Constantinescu și-a dat ultima suflare.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel