Mihai Budeanu, la un pas de moarte din cauza noului coronavirus: „Medicii au spus că e un miracol că am scăpat”

Data publicării:
Mihai Budeanu, instagram
Descriere foto: Mihai Budeanu, instagram

Mihai Budeanu a povestit calvarul prin care a trecut, în urmă cu o lună, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Pe 20 noiembrie, colegii de trupă ai artistului anunțau că acesta este în stare gravă, în spital. Trei săptămâni mai târziu, Mihai Budeanu ieșea victorios din spital, după ce sfidase moartea și uimise întreg personalul medical cu forța cu care luptase cu virusul ucigaș. 

Membrul trupei 3 Sud Est a stat  internat aproape trei săptămâni la Terapie Intensivă, iar medicii i-au spus că este un miracol că s-a vindecat. 

 

 

„Am chemat salvarea și testul PCR a ieșit pozitiv. Starea mea s-a agravat de la o zi la alta. Oxigenul începea să scadă din ce în ce mai mult. Am chemat salvarea, m-a luat. Am ajuns la Medgidia, la secția de ATI. Oxigenul era undeva la 50%, undeva foarte jos. Medicii au spus – ‘un miracol că ai scăpat’”, a spus Mihai Budeanu la Vorbește Lumea.

Artistul spune că acum este bine și că se recuperează. 

„Cazul meu este fericit. Nu am nicio problemă, sechele nu există, memoria e foarte bună. Urc scări, nu am nevoie de lift. Încerc în fiecare zi să-mi găsesc de lucru, ies la plimbare, urc scări. Nu m-am apucat de sală, nu cred că sunt pregătit. O să mai las să mai treacă un timp”,a mai  spus artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel