Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, la un pas de moarte din cauza problemelor de sănătate: „A fost foarte greu”

Data publicării:
Mihai Budeanu, foto Instagram
Descriere foto: Mihai Budeanu, foto Instagram

Mihai Budeanu a vorbit despre cumpăna prin care a trecut, în urmă cu un an, când a fost internat la Terapie Intensivă timp de 3 săptămâni. Artistul a fost infectat cu noul coronavirus și spune că a fost la un pas de moarte. 

Mihai Budeanu a fost la un pas de moarte, în urmă cu un an, după ce s-a infectat cu virusul Sars-Cov 2. 

Pe 20 noiembrie 2020, colegii de trupă ai artistului anunțau că acesta este în stare gravă, în spital. Trei săptămâni mai târziu, Mihai Budeanu ieșea victorios din spital, după ce sfidase moartea și uimise întreg personalul medical cu forța cu care luptase cu virusul ucigaș.  Membrul trupei 3 Sud Est a stat  internat aproape trei săptămâni la Terapie Intensivă, iar medicii i-au spus că este un miracol că s-a vindecat. 

„Am chemat salvarea și testul PCR a ieșit pozitiv. Starea mea s-a agravat de la o zi la alta. Oxigenul începea să scadă din ce în ce mai mult. Am chemat salvarea, m-a luat. Am ajuns la Medgidia, la secția de ATI. Oxigenul era undeva la 50%, undeva foarte jos. Medicii au spus – ‘un miracol că ai scăpat’”, dezvăluia Mihai Budeanu, în urmă cu un an,  în emisiunea Vorbește Lumea, de la ProTv.

La un an distanță, Mihai Budeanu vorbește despre cumpăna prin care a trecut și despre cum se simte acum.


„A fost foarte greu, am fost la un pas de moarte. Acum sunt foarte bine, starea mea de sănătate e una foarte bună. Nu mi-a afectat vocea, din contră acum sună mult mai bine, merg la spectacole, înregistrez în studio, plămânii mei sunt la cota maximă. Publicul nostru, ca de fiecare dată este dornic să ne vadă, sălile de spectacol arhipline, sold out peste tot, după 2 ani aproape de absență. Era de așteptat, mai ales că oamenii au fost vitregiți de această latură de a ieși în oraș cu prietenii la un restaurant, la un spectacol, în general de tot ce ține de distracție.”,a declarat pentru Mihai Budeanu pentru Fanatik.


Nu a mai avut concerte din cauza pandemiei


Artistul spune că i-a fost greu, ca artist, să stea departe de public. În pandemie, concertele au fost mult mai pușine, din cauza restricțiilor. 

„Pandemia pentru artiști nu a fost una benefică pentru că muzica în general e legată de oamenii care vin să te vadă live la spectacolele tale și faptul că nu am reușit să ne vedem în pandemie cu ei, din cauza restricțiilor a fost foarte greu.”, a mai declarat Mihai Budeanu. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel