Mihai Bobonete, despre cariera de comediant: Am schimbat și vieți

Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Bobonete a vobit despre cariera de comediant, care l-a făcut atât de celebru.

Mihai Bobonete este un îndrăgit stand-upper de la noi din țară, care se bucură de simpatia foarte multor oameni. Juratul de la Românii au talent spune că nu s-a comparat niciodată cu nimeni din domeniu și a încercat mereu să se țină departe de conflicte. Totuși, câteodată au mai existat și discuții, spune acesta, peste care s-a trecut ușor cu vederea.

"Niciodată nu m-am comparat cu nimeni și mi-a plăcut să cred că noi toți, cei din garda veche sau întemeietorii acestui stand-up modern, am contribuit fiecare cu ce am putut și cât am putut să ne fie bine tuturor. Lăsând la o parte unele situații care s-au mai ivit între noi, am avut grijă să nu mă bag mai adânc în miezul problemei și să-mi văd de ale mele și de lungul nasului.", a declarat Mihai Bobonete, potrivit viva.

Ce regret are Mihai Bobonete

"Acum suntem cam toți trecuți de 40 și parcă să zic eu că tăcerea asta dintre noi scoate la suprafață și un regret că nu am fost mai buni unii cu alții. În ceea ce mă privește, Dumnezeu mi-e martor, am iubit stand-up comedy ca pe un copil și de fiecare dată am făcut tot ceea ce am putut eu mai bine să promovez genul ăsta de spectacol. Loc fruntaș?! Pe cât? Pe 1, pe 2, pe 3, pe cât, că suntem 10 toți.", a continuat acesta. 

"Am schimbat și vieți în bine prin ceea ce fac"

Mihai Bobonete este recunoscător pentru ceea ce a reușit să realizeze în cariera sa și, spune el, a schimbat și vieți în bine până acum. 

"Am schimbat și vieți în bine prin ceea ce fac și mai pot spune că am făcut și minuni cu ajutorul lui Dumnezeu și prin comedie și umor. Las timpul să vorbească despre asta și vreau să las la îndemâna celor pe care i-am ajutat să vorbească despre asta. Eu știu ce am făcut și mai știu că și mie mi-a priit facerea de bine.", a mai spus el.

Mihai Bobonete nu exclude posibilitatea de a fi supărat pe cineva din domeniu

"Se prea poate să mai fi călcat pe cineva pe bătături, dar când scopul a fost întotdeauna buna dispoziție, s-a trecut cu vederea și aproape că nici nu a mai contat.", a declarat Mihai Bobonete.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel