Mihai Bobonete și soția lui s-au căsătorit după 14 ani de relație: „Am înțeles că e mai simplu pentru copil să se nască într-o familie cu același nume”

Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Bobonete a dezvăluit motivul pentru care el și soția sa și-au oficializat relația abia după 14 ani.

Sunt împreună de peste 25 de ani, se iubesc și au o relație fericită, dar nu au crezut niciodată că vor ajunge să se căsătorească. Mihai Bobonete și Cătălina au ajuns în fața altarului dupa 23 ani de relație. S-au cunoscut în 1995. În 2009 și-au spus Da în fața ofițerului stării civile, iar în 2017 s-au cununat religios. 

Într-un interviu pentru VIVA!, Mihai Bobonete a povestit cum s-a născut iubirea dintre el și soția sa și cum au ajuns să se căsătorească după atâta timp. 


„A fost o seară faină în cantina internatului. Un casetofon și ziua de naștere a unui coleg de pe atunci. Cătălina a apărut însoțită de sora ei, Clara, iar eu imediat am invitat-o la un blues. De aici mai departe e ca în Doamna și Vagabondul. Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos. Faptul că o am lângă mine de aproape 30 de ani și că m-a acceptat cu bune și cu rele și a investit încredere în noi doi m-a făcut pe mine să devin mai bun și să vă ofer și vouă mai mult”, a declarat Mihai Bobonete pentru revista VIVA!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bobonete (@mihai.bobonete)


„Nu credeam în instituția căsătoriei”

 

Actorul spune că motivul pentru care au așteptat atât de mult să se căsătorească ar fi faptul că niciunul dintre ei nu credea că actele ar schimba ceva în relația lor. Totuși, în momentul în care au decis să facă un copil, și-au schimbat decizia și au hotărât să devină soț și soție, cu acte în regulă, pentru ca cel mic să se nască într-o familie cu același nume. astfel că în 2009 au făcut cununia civilă. Mai târziu, după 8 ani, Cătălina și-a dorit să îmbrace rochia de mireasă, astfel că au făcut și nunta. 


„Am făcut cununia civilă în 2009 și nunta & cununia religioasă în 2017. Ne cunoaștem din 1995. Nu ne-am gândit niciodată la căsătorie, nu credeam în instituția căsătoriei. Dragostea poate exista la nemurire și fără acte. Ne doream, în schimb, copii și a rămas Cătălina însărcinată – am înțeles că e mai simplu pentru copil să se nască într-o familie cu același nume. Mai târziu, peste opt ani, Cătălina și-a dorit să îmbrace rochia de mireasă”, a mai spus actorul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bobonete (@mihai.bobonete)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel