Mihai Bobonete și Alexandru Pârgaru, la Românii au Talent 2022: ”Nu îmi strica chakrele în mine...”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Bobonete și Alexandru Pârgaru, captura foto Youtube/ Românii au talent
Descriere foto: Mihai Bobonete și Alexandru Pârgaru, captura foto Youtube/ Românii au talent

Mihai Bobonete a fost purificat de Alexandru Pârgaru la Românii au Talent. Momentul care a devenit viral. 

Mihai Bobonete a fost purificat de Alexandru Pârgaru la Românii au Talent 2022, iar ceilalți jurați s-au amuzat copios. 


Alexandru Pârgaru, concurentul de la Românii au Talent care a venit să vorbească despre legătura lui cu divinitatea, are 28 de ani și este de profesie terapeut. 


Alexandru Pârgaru l-a invitat pe scenă pe actorul Mihai Bobonete pentru a-i face o ”purificare”. Momentul nu a fost unul reușit în final, din cauza intervențiilor comice ale actroului. Alexandru Pârgaru nu era însă dispus să glumească pe seama lucrurilor spirituale. 


”Mă ocup cu poezia, scriu versuri, sunt terapeut, mai cânt din când în când. Practic terapie cu cristale, cromoterapie.  Mi-am descoperit harul divin, simt culorile, miresmele, gusturile melodiilor. Spre exemplu, Holograf, ca și culoare ar fi violetul. Smiley are o culoare, un roșu englez, gustul de kiwi ca să zic. Mă străduiesc să fac bine și rău la nimeni să arăt oamenilor că se poate dacă se vrea.

 

Am venit pe Pământ și la Românii au Talent, ca să fiu ceea ce sunt. Eu sunt cel ce sunt, ca și Tatăl ceresc. Arăt că se poate dacă dorești să fii cu adevărat ceea ce ești.

 

În trup an 28 de ani, în realitate am mult mai mult, adică în realitate ca spirit am câteva zeci de mii de ani. Nu îmi este frică, frica reprezintă ”falsa realitate indusă celor adormiți în conștiință”. Aceasta este cea mai simplă, scurtă și cuprinzătoare definiție a fricii și vine de la tovarășul ”Cornel”, ucigă-l sfânta cruce a lui Iisus Hristos. Amin”, a spus Alexandru.

 

Mihai Bobenete nu a înțeles cu ce i-a greșit concurentului: „Eu nu glumesc despre Dumnezeu”


”Mă cu ce i-am greșit eu. De ce a venit omul ăsta peste mine. M-a luat pe mine, eu fiind un om credincios la rândul meu, mă ducea într-o zonă în care nici nu puteam să glumesc, dar eu nu glumesc despre Dumnezeu și despre cele sfinte, că așa m-au învățat ai mei.
Mă gândeam că ar trebui să îmi folosesc umorul să ies din situația aia penibilă în care mă aflam, dar când încercam să fac o glumă, omul îl aducea pe Dumnezeu și pe Iisus, na, mai fă glume. Că babele de acasă dacă se uită când eu zic ce cauți tu cu lumina lui Iisus, scuipă televizorul și zic, de aia l-au adus pe grasul ăsta ca să îmi strice mie Sfânta Liturghie de duminică. Nu m-am băgat acolo”, a spus Mihai Bobonete.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel