Mihai Bobonete, în doliu. Actorul este devastat de durere: „Singura mea rudă de sânge a plecat într-o lume mai bună”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Bobonete, Youtube
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Bobonete, Youtube

Mihai Bobonete trece prin momente grele, după ce a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața lui. 

Mihai Bobonete este ăn doliu, după ce mătușa sa s-a stins din viață. Pe data de 23 octombrie, comediantul a primit vestea tragică, care l-a devastat de durere. 

Mihai Bobonete este în doliu

Pe rețelele de socializare, Mihai Bobonete a publicat un ultim omagiu pentru verișoara sa. Comediantul și-a amintit de momentele frumoase pe care le-a petrecut alături de regretata sa rudă. 

„Culegeam struguri din vița de vie care avea doi butași și se întindea în boltă până spre curtea lui nea Toni a lu Tanti Luci a lu Mărioara a lu Gogu, și râdeam și împărțeam o farfurie cu două ouă ochiuri prăjite bine de bunică-mea și mâncam o salată de roșii cu ceapă care lăsa zeama zeilor pe fundul farfuriei… râdeam și îmi zicea într-una că sunt nărod și că o să mă fac actor că prea mint lumea și fac fețe peste fețe…avea dreptate.

Tot timpul ăsta, în ochii ei se vedea dorul de tată… Nu am știut să prețuiesc cu adevărat această relație și m-am lăsat pradă prejudecăților… Acum îmi pare rău! Singura mea rudă de sânge a plecat într-o lume mai bună, verișoara mea, unica, Andreea Gheorghe a plecat spre tatăl ei, spre Gogu și spre bunica mea iubită, Mia. Dumnezeu să o ierte și aibă grija de sufletul ei bun! Drum bun, vară-mea!”, a spus Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete, probleme grave de sănătate

Mihai Bobonete are o viață foarte agitată și asta pentru că se împarte între scenă, emisiunile TV la care ia parte și proiectul, Las Fierbinți. Totodată, comediantul este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața lui. Recent, actorul a povestit că s-a trezit într-o zi cu spatele blocat, motiv pentru care a decis să apeleze la ajutorul specialiștilor. Astfel, Mihai Bobonete merge recent la un centru de recuperare acolo unde face kinetoterapie și fizioterapie. 

„Kinetic Sport & Medicine e casa mea de când m-am blocat de spate ca ultimul salahor din brutărie! Pentru că gras și pentru că îmi place păpica și beuturica, lucrez și la acest organism ca să le ducă pe toate și să nu facă Poc și Trosc. Kineto și Fizio grupa mare! Cât fizio fac eu dimineața, alții n-are toată viața! Haida spor la cafeluță suflete blajine! “Incă o serie de 15 pe mrții mei…”, se arată în postarea făcută de actor, pe Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel