Mihai Bobonete, confesiune neștiută din viața sa. Actorul a mers la psiholog: “Mi-e teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Bobonete, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Bobonete, instagram

Mihai Bobonete a făcut dezvăluiri neștiute din viața sa. Actorul a dezvăluit care este cea mai mare frică a sa. 

Mihai Bobonete, “Bobiță” din Las Fierbinți, este unul dintre cei mai apreciați și carismetici actori din România. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că actorul a avut momente în care a apelat la psiholog. Într-un interviu recent, Mihai Bobonete a dezvăluit care este cea mai mare frică a sa. 

Cea mai mare frică a lui Mihai Bobonete

„Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final.

Dar pentru toate astea există Laura sau cea care deține cheile tuturor ușilor încuiate din mintea mea. Fac terapie de ceva vreme și este un lucru la fel de important ca sportul sau ca alimentația în viața unui om. Mă ajută enorm terapia și sunt momente în care, fără sfaturile terapeutului, nu aș putea singur să găsesc calea așa de ușor.”, a declarat Mihai Bobonete pentru fanatik.ro

Secretul căsniciei lui Mihai Bobonete: “Nu poate exista fără spațiu individual și acceptarea părerilor personale”

Actorul a dezvăluit, în cadrul aceluiași interviu, care este secretul căsniciei sale. 

„Nu cred că există o rețetă a căsniciei fericite și nici nu există un șablon pe care să îl aplici când vine vorba de creșterea propriilor copii. E așa o treabă naturală pe care o ai în vene și se ajustează pe parcurs. Căsnicia de lungă durată nu poate exista fără înțelegere, iubire, spațiu individual și acceptarea părerilor personale”, a spus actorul. 

Cum este tăticul Bobonete?

„Copiii…aici e mai mult de dezbătut și credeți-mă că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și cu Octav, care are 12 ani deja, dar și cu Maria care, la 7 ani, încearcă să mă cuprindă în brațele ei micuțe și firave. Iar atunci când unul sau altul îmi spun “Te iubesc, tati”, atunci poate pământul să se oprească și să rămână așa…eu nu mai am nevoie de nimic.”, a povestit Mihai Bobonete.

Ce spune Mihai Bobonete despre cariera de comediant

Recent, în cadrul unui interviu, comediantul a vorbit despre cariera care l-a consacrat și care l-a făcut să fie atât de iubit de public. Juratul de la Românii au talent spune că nu s-a comparat niciodată cu nimeni din domeniu și a încercat mereu să se țină departe de conflicte. Totuși, câteodată au mai existat și discuții, spune acesta, peste care s-a trecut ușor cu vederea.

"Niciodată nu m-am comparat cu nimeni și mi-a plăcut să cred că noi toți, cei din garda veche sau întemeietorii acestui stand-up modern, am contribuit fiecare cu ce am putut și cât am putut să ne fie bine tuturor. Lăsând la o parte unele situații care s-au mai ivit între noi, am avut grijă să nu mă bag mai adânc în miezul problemei și să-mi văd de ale mele și de lungul nasului.", a declarat Mihai Bobonete, potrivit viva.

Ce regret are Mihai Bobonete

"Acum suntem cam toți trecuți de 40 și parcă să zic eu că tăcerea asta dintre noi scoate la suprafață și un regret că nu am fost mai buni unii cu alții. În ceea ce mă privește, Dumnezeu mi-e martor, am iubit stand-up comedy ca pe un copil și de fiecare dată am făcut tot ceea ce am putut eu mai bine să promovez genul ăsta de spectacol. Loc fruntaș?! Pe cât? Pe 1, pe 2, pe 3, pe cât, că suntem 10 toți.", a continuat acesta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel