Mihai Bobonete, agresat într-un taxi din București. Celebrul actor se afla împreună cu un coleg: "Ne-a bătut din cauza mea"

Data publicării:
Mihai Bobonete, sursa instagram
Descriere foto: Mihai Bobonete, sursa instagram

Mihai Bobonete a făcut dezvăluiri șocante despre momentul în care el și colegul său au fost bătuți în trafic de un taximetrist.

Celebru actor, Mihai Bobonete, din serialul „Las Fierbinți” a decis, odată cu pandemia de coronavirus, să se reinventeze și să înceapă un nou proiect pe Youtube. Așa a luat naștere podcastul intitulat „Da bravo”, care a prins foarte repede la fanii actorului.  Prin studioul acestuia au trecut deja numeroși prieteni și colegi din showbiz-ul românesc. Primul invitat al noului proiect a fost una din vedetele Antena 1, și anume, Chef Bontea.

Podcastul a strâns într-un timp record sute de vizualizări, motiv pentru care Mihai Bobonete a continuat să aducă și alte vedete. Au fost Andreea Esca, Răzvan Simion, Dani Oțil, și mulți alții. În ultimul episod, celebrul actor l-a avut invitat chiar pe colegul său, Octavian Strunilă.

Cei doi prieteni și colegi au depănat amintiri și, și-au adus minte de momentul în care au fost la un pas să fie bătuți de un taximetrist. Octavian Strunilă a povestit că taximetristul ar fi refuzat să-i ducă la destinație. După ce au luat alt taxi, acesta ar fi sunat la dispecerat, făcând o reclamație pe numele șoferului care i-ar fi refuzat, iar de aici s-a iscat un adevărat scandal.

„Mai ții minte cu taximetristul care te-a bătut din cauza mea? Am plecat din Fire și am urcat întru-un taxi. Și îi spunem Calea Vitan 203. Și taximetristul zice că nu ne ia, că el nu merge în direcția aia. Am coborât din taxi și am urcat în taxi-ul din spate. Între timp, am sunat la dispecer și am spus că numărul TXT n-a vrut să ne ia.

Când am ieșit dintr-un pasaj, șoferul cu TXT a venit în spatele nostru. Eh, tu ai stat în taxi în față și eu în spate. Taximetristul a venit să te bată cu o bâtă de baseball, crezând că tu ești capul răutaților. Eu făcusem răul, tu nici nu știai de ce te bate ăla. Ăla îi spune taximetristului: Deschide că îți sparg geamul!”, a povestit Octavian Strunilă în cadrul ultimului episod.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel