Mihai Bobonete a trăit momente de coșmar după ce fiul lui s-a accidentat la cap: „Copilul meu a dat ochii peste cap”

Mihai Bobonete, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mihai Bobonete, sursa foto Instagram

Mihai Bobonete a trecut prin spaima vieții lui după ce fiul său a suferit un grav accident la cap. Totul s-a petrecut dintr-o simplă joacă. 

Mihai Bobonete a trăit clipe de groază după ce fiul lui s-a accidentat la cap și au fost nevoiți să ajungă de urgență la spital. Actorul a povestit în cadrul emisiunii găzduite de Amalia Enache că fiul său a trecut prin clipe grele doar dintr-o simplă joacă. 


Actorul se juca cu fiul lui, iar acesta a alunecat și a căzut cu capul de calorifer. Chiar dacă inițial s-a ridicat și părea că nu a pățit din nimic, din capul micuțului a început să țâșnească sânge. Mihai Bobonete a luat imediat inițiavă și i-a astupat gaura din cap chiar cu mâna lui. 


„Mă făceam de la distanță că-l sugrum, sau ceva de genul ăsta. La un moment dat, fugind de forța mea de la distanță, i-a scăpat piciorul între canapea și perete și a venit cu capul în colțul caloriferului, căzând pe spate.


A fost nasoală toată treaba. S-a ridicat imediat de acolo, nu plângea, se uita la mine și dint-odată a început să-i țâșnească sânge din cap pe perete. M-am dus, i-am pus mâna la cap, de unde îi ieșea sângele. Era iarnă, eram în casă, în pantaloni scurți și în tricou.”, a dezvăluit Mihai Bobonete.


Actorul a sunat repede un vecin care avea mașină și au mers de urgență la spital. Chiar când l-a luat pe fiul lui în brațe, acesta a dat ochii peste cap. Mihai Bobonete i-a dat o palmă pentru a-l putea ține conștient pâna la spital. Celebrul actor din serialul „Las Fierbinți” spune că acela a fost unul dintre cele mai grele momente din viața lui. 


„În momentul ăla, l-am sunat pe vecinul meu să pornească mașina, că trebuie să ajungem la Urgențe. Când l-am luat în brațe, să-l duc la mașină, copilul meu a dat ochii peste cap, în mâna mea. Atunci am zis că e momentul să îi dau o palmă și i-am dat ditamai palma. A deschis ochii și i-am zis că are o gaură în cap, nu știu cât e de mare, cât e de mică, și să nu se mai agite, că pierde energie și mă agit și eu, și nu știu unde-s Urgențele. Soția mea era galbenă la față, se ține de ușă”, a mai povestit actorul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 01 ian 2022, 12:41 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience