Mihai Bobonete, atac DUR la adresa lui Nicușor Dan și Clotilde Armand: „Să vi se facă atât de rușine de incompetență și de neputință”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Bobonete, Nicușor Dan, Clotilde Armand, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Bobonete, Nicușor Dan, Clotilde Armand, sursa facebook/ colaj foto

Mihai Bobonete a răbufnit la adresa lui Nicușor Dan și Clotide Armand. Artistul a dezvăluit ce l-a enervat la culme. 

Mihai Bobonete nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa primarului sectorului 1 din cauza  neasfaltării unor străzi din zona în care locuiește actorul. 

Mihai Bobonete, deranjat de străzile din sectorul 1

Actorul este dezamăgit de faptul că strada Jardarmeriei, unde locuiește de aproximativ 10 ani, nu este asfaltată și arată deplorabil. 

„Sper ca toate drumurile pe care le mai aveți de făcut în viața asta să fie la fel ca bucata asta de șosea pe care merg de 10 ori pe zi. Eu împreună cu cei doi copii ai mei care mă întreabă tot timpul de ce nu vine nimeni de 10 ani încoace să pună un asfalt.

De fapt, m-am razgândit, sper să aveți numai drumuri ca acesta toată viața asta și după ea la fel. Și mai sper că într-o zi, ăstora care ocupă funcții atât de înalte să vi se facă atât de rușine de incompetență și de neputință, încât să vi se rupă pantalonii la fiecare strănut până la 90 de ani.Și să găsiți tot timpul coajă de nuca în cozonac! Să nu-mi începeți acum că nu ține de noi, că e la capitală, că mai sunt situații… Acum o săptămână am auzit o declarație care reflectă fix potența unui primar.

«Eu știu că toate linoleurile din tramvaiele bucureștene trebuie schimbate, dar nu avem bani!». Domnul Nicușor, eu știu că aș face surf, dar nu am placă și mai știu unele lucruri.

Nu am chef și mi-e și scârbă să vi le spun că sigur găsiți o scuză la toate. Doamna Clotilde sunteți cel mai degeaba”, a scris Mihai Bobonete pe pagina de socializare a lui Clotilde Armand.

Răspuns din partea primarului sectorului 1

La scurt timp, după ce Mihai Bobonete și-a arătat nemulțumirea, primarul sectorului 1 a venit și cu o replică pentru acesta. 

„Această porțiune aparține de Primăria Capitalei iar Primăria Sectorului 1 nu are cum să intervină. Nu are cadru legal. Anul trecut am mai reamintit asta. Acum, pentru disconfortul creat eu sunt pregătită să îmi cer iertare tuturor locuitorilor din zona asta.Dar scuzele mele nu vor asfalta drumul și nici nu vor folosi. Așa că am sunat la Administrația Strazilor să se ocupe de drum. Să nu se mai repete situația voi propune Consiliului local un proiect de hotărâre prin care să preluăm noi strada Jandarmeriei la Sectorul 1.

Profit de ocazie să reamintesc că am mai propus Consiliului local preluarea mai multor străzi cu probleme aflate în Sectorul 1 pentru modernizarea lor dar alianța PSD și PNL au refuzat sistematic să voteze. Rezultatul? Degeaba – așa cum bine spuneți”, a spus Clotilde Armand.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel