Mihai Bendeac, video amuzant de la vaccinare. Actorul a fost imunizat cu AstraZeneca: „Pe vremuri, bărbații mergeau în războaie”

Data publicării:
Mihai Bendeac, foto Facebook
Descriere foto: Mihai Bendeac, foto Facebook

Mihai Bendeac s-a vaccinat miercuri cu AstraZeneca. În spirit de glumă, actorul s-a filmat în timp de asistenta îi introducea serul în braț. 

„Fratele meu s-a vaccinat cu AstraZeneca. Nu puteam să fiu mai prejos. Am ales să mă vaccinez cu AstraZeneca și pentru că este vaccinul cel mai puțin ales. Vreau să dau încredere în oamenii de știință, în medicină, în ceea ce înseamnă vaccinare și alegând să mă vaccinez cu cel mai puțin dorit vaccin în acest moment”, a declarat Mihai Bendeac după ce s-a vaccinat la Centrul de Vaccinare organizat la Grand Mall Arena.

După vaccinare, actorul a publicat un video amuzant, în care mimează că leșină în timp ce i se administra serul AstraZeneca.

„Pe vremuri, bărbații mergeau în războaie. Acolo, rata de supraviețuire era, uneori, si de 50%. Astăzi, din 35 de MILIOANE de doze ale unui vaccin, au existat 7 reacții adverse severe. Fătălăilor li s-au udat chiloții roz. Faceți ce trebuie să faceți ca să terminăm odată cu perioada asta!”, a scris actorul pe Instagram

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel