Mihai Bendeac și Gabi Tamaș, la un pas de bătaie. Cei doi au fost calmați de bodyguarzi: "Și-a dat tricoul jos și..."

Data publicării:
Mihai Bendeac și Gabriel Tamaș, sursa instagram
Descriere foto: Mihai Bendeac și Gabriel Tamaș, sursa instagram

Mihai Bendeac și Gabi Tamaș au fost la un pas de bătaie, în urmă cu mai mulți ani, în Centrul Vechi al Capitalei.

Mihai Bendeac și Gabi Tamaș au avut parte de un conflit, în urmă cu mai mulți ani. Cei doi se aflau sub influența băuturilor alcoolice, motiv pentru care nu au conștientizat ce ar fi putut să urmeze.

“Era cinci dimineața, eram în Centrul Vechi, în «Vintage». Eu mă îmbătasem foarte tare, el se îmbătase foarte tare și știu că la un moment dat și-a dat tricoul jos și-a zis: «Hai să ne batem!». Cred că eram cu o fată, o colegă, care i-a spus ceva, el i-a răspuns urât și atunci mi-am dat și eu tricoul jos. Era o diferență între cum arăta Gabi Tamaș și cum arătam eu. Ha, ha, ha! Au intervenit bodyguarzii și ne-am despărțit amiabil până la urmă”, a povestit Mihai Bendeac pentru GSP.

Mihai Bendeac a recunoscut faptul că Gabi Tamaș este un adevărat campion când vine vorba de cantitatea de alcool pe care o consumă, însă nici el nu se lasă mai prejos.

“Pe mine m-a fascinat… Eu când ies beau foarte mult. Beau mult, mult. Adică, într-o seară am numărat și am băut 38 de shoturi. Ăla a fost un record filmat. Atunci am băut și eu tot shoturi. Cât beam eu două shoturi, Tamaș bea zece. Adică era… Am zic, vezi domne, ce înseamnă totuși profesionistul! Un mare profesionist. Un mare profesionist! Ha, ha, ha! Și la băutură, și la fotbal”, a mai spus Mihai Bendeac.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel