Mihai Bendeac se ÎNSOARĂ. Actorul a cerut-o în căsătorie sub privirile tuturor: Până la 38 de ani nu am mințit niciodată la televizor

Data publicării:
Captura foto Youtube/ iUmor
Descriere foto: Captura foto Youtube/ iUmor

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți actori din România. Juratul de la iUmor vrea să ajungă în fața altarului anul acesta. 

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Chiar dacă este curtat de multe domnișoare și doamne acesta nu a făcut niciodată pasul de a spune DA în fața ofițerului de stare civilă. 


„Niciodată să nu spui niciodată”, acest proverb i se potrivește de minune actorului, care a promis că anul acesta va ajunge în fața altarului alături de o concurentă de la iUmor. Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie chiar la TV și a promis că se va ține de cuvânt. 


Claudia Amuzică este norocoasa concurentă de la „iUmor”, pe care Mihai Bendeac a cerut-o de soție. Tânăra a urcat pe scenă cu un număr de stand-up prin care a dezvăluit că în ultima perioadă primește foarte des întrebarea când se căsătorește sau când face copii. 

Mihai Bendeac a reacționat imediat și i-a adresat întrebarea: „Vrei să fii soția mea?”. Răspunsul concurentei nu a fost cel așteptat de celebrul actor: „Mă mai gândesc”. 

Mihai Bendeac a urmărit-o în culise și imediat a îngenuncheat în fața ei. „Dacă îmi răspunzi da, ai cuvântul meu că anul ăsta o facem”, i-a promis juratul „iUmor. 


Claudia Amuzică a acceptat cererea în căsătorie, iar celebrul actor i-a spus cum vor proceda. Vor face căsătoria civilă, vor semna și un contract prenupțial iar după o săptămână vor divorța. 


„Nu glumesc! Până la 38 de ani nu am mințit niciodată la televizor”, a spus Mihai Bendeac. 

„Stăm căsătoriți o săptămână pentru ca tatuajul de pe degetul lui să își piardă valoarea”, a încheiat Claudia Amuzică. 

„M-a rupt”. Mihai Bendeac, în lacrimi, după ce a văzut cum i-au primit românii pe refugiații din Ucraina

 

Război Rusia -Ucraina. Actorul Mihai Bendeac a izbucnit în lacrimi, pe rețelele de socializare, după ce a văzut cum s-au organizat românii pentru a-i primi pe pe refugiații din Ucraina. 

„Faptul că noi, ca națiune, care avem, de foarte multe ori, această tendință de a ne raporta la noi într-un mod foarte negativ, ne-am comportat în felul în care ne-am comportat cu femeile și cu copiii care au intrat astăzi în țară, mi s-a părut extraordinar și răvășitor, în același timp. 

Să văd niște imagini, cu niște copii care intrau la noi în țară. (...) Dincolo de faptul că, de data asta, autoritățile din România s-au pregătit foarte bine, m-a rupt faptul că erau oameni, din toată țara asta, care au venit cu ce au putut, fiecare dintre ei. Și-au umplut portbagajul. Felul în care românii i-au primit pe copiii ăia, spune atât de multe despre noi, ca nație”, a spus Mihai Bendeac, în lacrimi, pe Insta Story. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel