Mihai Bendeac s-a vaccinat împotriva Covid-19. Actorul a fost imunizat cu AstraZeneca: „A fost extrem de simplu”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Bendeac, foto Instagram/@mihnelis
Descriere foto: Mihai Bendeac, foto Instagram/@mihnelis

Mihai Bendeac s-a imunizat cu vaccinul AstraZeneca. Actorul spune că are încredere în știință și în medici. 

Mihai Bendeac s-a vaccinat împotriva Covid-19 și a oferit și primele declarații după imunizare. Actorul are mare încredere în vaccin și a mers încrezător la centrul de vaccinare. Chiar dacă se teme de ace, acesta a spus că totul a fost foarte simplu. Actorul vrea să ofere un exemplu celor care se tem de acest vaccin. 


„Mi-e teamă de ace, dar a fost extrem de simplu. Am încredere în știință, am avut întotdeauna încredere”, a zis Mihai Bendeac, potrivit DC NEWS.


„Până la urmă, o alegere de genul acesta nu mi se pare că ține neapărat de inteligență. Dacă facem un mic efort de imaginație, în cazul în care acest virus ar fi atacat - să spunem - cataracta și cei care erau afectați ar fi orbit, oare cum ne raportam noi cu toții la medici și la știință?! Eu mă orientez după medici, cercetători, după câștigători de Nobel și mai puțin după cei care scriu miau ca pisica”, a adăugat actorul. 


Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori din România și este un exemplu pentru tinerii care își doresc o carieră în lumea teatrului. Juratul de la iUmor și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că va merge să își facă vaccinul și le-a transmis acestora un mesaj foarte puternic. 


„CINE SUNT CONSPIRAȚIONIȘTII?


Sau, mai bine spus, cine sunt cei care vor muri în continuare ca niște cretini din pricina COVID peste câteva luni.


Acum 2 ani, un domn pompier, în ultima lui zi de serviciu, a povestit următoarea întâmplare. Ajuns la un incendiu îngrozitor, oamenii i-au spus că e un bebeluș în casa care ardea. Omul nostru s-a aruncat în flăcări, riscându-și viața, și a găsit bebelușul prins în spatele unui dulap. Copilul avea deja arsuri. A luat copilul în brațe, s-a uitat împrejur și a descoperit singura cale liberă care mai rămăsese: un geam.


S-a dus către fereastră și a strigat colegilor: “Hai băăă! Luați-l!!!”


În acel moment, s-au auzit câteva voci urlând: “Nu-l dați pe geam, că încă nu e botezat!!!”.


Aceștia sunt cei care vor mai muri peste câteva luni din cauza COVID.


Eu miercuri mă vaccinez”, a scris Mihai Bendeac pe Facebook. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel