Mihai Bendeac nu vrea să se căsătorească. Care este motivul actorului: Singurătatea e un viciu

Data publicării:
Mihai Bendeac, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mihai Bendeac, sursa foto Instagram

Mihai Bendeac nu are gânduri de însurătoare. De ce nu își dorește actorul să ajungă în fața altarului?

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Acesta se bucură de un succes imens pe plan profesional, chiar dacă pe plan amoros lucrurile nu sunt foarte sigure pentru actor. Mihai Bendeac a fost adesea întrebat de ce nu vrea să se căsătorească. Acesta și-a concentrat toată atenția pe carieră și spune că singurătatea a devenit un viciu pentru el. 


„Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment. Din varii motive! Nu mă însor pentru că așa vreau, așa simt. Mă refer la act în sine. Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii. Este ca orice alt viciu. Este foarte greu să te rupi de această obișnuință”, a spus Mihai Bendeac, în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. 


Mihai Bendeac are planuri mari de viitor, acesta susține că și-a imaginat că va fi celebru. Actorul a visat dintotdeauna la notorietate, iar asta l-a împins să muncească zi și noapte. Mihai Bendeac spune că stă noaptea treaz până târziu, iar din momentul când se trezește mintea lui nu se oprește din a gândi ce poate face pentru a fi acolo unde își dorește.  


”Eu mi-am dorit foarte mult notorietatea. Și visam la ea. Stăteam ore în șir și dădeam autografe imaginare. Dacă ești anxios și ai atacuri de panică, e greu să fii celebru. Dar este necesar pentru ceea ce vreau să fac eu cu viața mea. Sunt momente când mi-aș dori să fiu mai normal. Am devenit deranjant eu pentru mine. Și nu exagerez”, a mai adăugat actorul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel