Mihai Bendeac, mesaj EMOȚIONANT de 8 Martie: Când ea nu va mai fi, nu voi mai fi nici eu

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mihai Bendeac, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Bendeac, Instagram

Juratul iUmor a transmis un mesaj pe Instagram, în care vorbește despre femeile din viața lui.

Mihai Bendeac este unul dintre artiștii care a ținut să le mulțumească public, femeilor din viața lui. Bărbatul a dezvăluit faptul că toată viața a fost înconjurat de femei, din copilărie, până acum. Bendeac a recunoscut faptul că ele îl cocoloșesc și acum, probabil din cauza faptului că vedeta nu are o iubită, care să-i poarte de grijă.

"Am fost crescut într-o familie cu multe mătuși, doua străbunici, două bunici… De când mă știu, am fost cocoloșit, adorat, răsfățat. Chiar și azi, cele mai mari prietenii/dependențe implică prezențe feminine: managera mea, partenerele mele de scenă, doamna Meri (cabiniera, a doua mea mamică), celebra doamnă Flori… Ceva în mine mă face să am mai mare încredere în femei. Poate și pentru că sunt singur la 39 de ani și femeile din viața mea realizeaza că, efectiv, am rămas blocat în adolescență. ELE simt nevoia să aibă grijă de mine, așa cum o faceau rudele în copilarie.", a scris Mihai Bendeac, pe Instagram.

"Peste toate, tronează MAMA"

Totuși, vedeta recunoaște că nimeni nu îi poate înlocui mama, iar dispariția ei, i-ar lăsa un gol mare sufletesc, spune el.

"Peste toate, peste orice, tronează MAMA. “Muca mea”, cum ii spun eu. Se spune “dacă mama n-ar fi, n-aș fi nici eu”. Eu o iubesc atât de mult, incât știu că atunci când ea nu va mai fi, nu voi mai fi nici eu. Decât, poate, fizic. Un trup și atât. La mulți ani, muco! La mulți ani, Doamnelor!" , a continuat Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a cedat nervos, în ultima ediție a emisiunii „iUmor „

Mihai Bendeac și Cheloo au fost protagoniștii unui scandal, în ultima ediție a emisiunii  „iUmor„.  Abel Megyes, unul dintre concurenții show-ului, a făcut un număr de magie prin intermediul unei tablete, în timp ce a interacționat cu publicul și jurații. La un moment dat, Mihai Bendeac nu s-a mai putut abține și a răbufnit din cauza colegului său, Cheloo. Delia, Ana Morodan, invitat special la masa juriului și Cheloo, au fost șocați de reacția actorului.

Juratul iUmor a spart chiar și tableta cu care trebuia să jurizeze. Mihai Bendeac a fost deranjat de faptul că Ana Morodan și Cheloo râdeau, în timp ce concurentul făcea un număr de magie și toată lumea era captivă la tot ce se întâmpla. 

Ulterior, Mihai Bendeac a mărturisit că a fost cea mai mare criză de nervi din ultimii șase ani, de când este juratul acestei emisiuni. 

 „Am avut poate cea mai mare descărcare nervoasă din acești șase ani. S-a acumulat toată energia și mi se părea șocant că eu sunt captivat, deși am văzut sute de oameni pe scenă', a spus și Bendeac în culise.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel