Mihai Bendeac lasă actoria pentru politică: „Simt tot mai acut nevoia”

Data publicării:
Mihai Bendeac, captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Bendeac, captură video YouTube

Mihai Bendeac urmează să împlinească 40 de ani și spune că simte nevoia să facă o schimbare profesională.

Mihai Bendeac, în vârstă de 39 de ani, privește cu spaimă momentul în care va împlini 40 de ani. Actorul schimbă prefixul pe 16 februarie și, spune el, vrea să schimbe și macazul. 


Cum fanii nu îl mai pot vedea la TV, după ce a renunțat la colaborarea cu Antena 1, și cum, probabil, prin contract, trebuie să aștepte o perioadă până să semneze cu o altă televiziune, actorul își face veacul pe Instagram, acolo unde se filmează aproape zilnic, adresându-se astfel publicului său. 


În spirit de glumă, acesta le-a dezvăluit fanilor fricile cu care se confruntă la împlinirea vârstei de 40 de ani. 


„Cu cât se apropie mai mult momentul în care urmează să împlinesc 40 de ani, cu atât spaimele mele, cu atât fricile mele vizavi de ceea ce înseamnă îmbătrânirea (râde)… Am ajuns la vârsta la care într-adevăr sunt daddy, dar vreau să vă asigur că nu sunt și sugar-daddy”, a declarat Mihai Bendeac, într-un video pe Instagram, potrivit Cancan.

Mai în glumă, mai în serios, Bendeac le-a mărturisit fanilor că ia în calcul să facă o schimbare majoră în viața sa și, surprinzător, acesta a dat ca exemplu intrarea în politică. 

 

„M-am trezit de dimineață, m-am dus la chioșc, mi-am luat Formula As, după care am fost la cumpărături, mi-am luat medicamente, acum mă duc să mă văd cu un prieten, că el mai știe ce fac ăștia cu pilonul doi de pensie, ăsta este programul meu. Mă gândesc unde să merg la vară: Voineasa, Moneasa… Și, în același timp, nu știu, se întâmplă o chestie foarte dubioasă, simt tot mai acut nevoia ori să mă înscriu în PSD, ori să votez cu PSD, ceva se întâmplă cu mine. Mă uit așa în jur, bă, nu se mai fac mașinile cum se făceau înainte. Păi când îți luai un Cielo, când îți luai… Deschizi televizorul și nu mai ai la ce să te uiți, păi ce emisiuni frumoase făceam eu, educative…”, a mai completat Bendeac.

Bendeac visa să devină fotbalist

Mihai Bendeac a studiat la "Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică", deși în copilărie visa să devină un fotbalist consacrat. 

„Eram foarte pasionat de fotbal, am rămas însă și în ziua de astăzi pasionat. Mi-am dorit să devin antrenor de fotbal, în sensul în care am citit niște cărți de strategie, după care am încercat să aplic ce am citit, plus filosofia mea, cu cei care erau în jurul blocului. Am început să mă îmbrac foarte elegant, pe ei îi îmbrăcam în niște tricouri croșetate pe care le-am găsit la școală, era destul de dubios, pentru că afară erau 38 de grade, iar ei trebuiau să joace în acele tricouri croșetate. Eram o sumă de lucruri atunci și am început să le dau indicații, care nu prea făceau sens, în realitatea imediată. După trei zile, au revenit la ce făceau înainte. Prima dată am fost jucător, dar pe la 12 ani m-am accidentat și m-am retras. Eram talentat”, își amintea actorul, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel