Mihai Bendeac, în rolul de frate mai mare: „E ca și cum aș fi avut un copil, dar numai atunci când voiam eu”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Bendeac, foto Instagram/@mihnelis
Descriere foto: Mihai Bendeac, foto Instagram/@mihnelis

Mihai Bendeac are un frate cu 18 ani mai mic, de care este foarte apropiat. Actorul mărturisește că îl privea pe Andrei ca și cum ar fi fost copilul lui. 

Burlac convins, Mihai Bendeac a avut norocul să experimenteze postura de tată. Fratele său mai mic, Andrei, s-a năcut atunci când actorul era deja major și pe picioarele sale, fapt care i-a dat ocazia să vadă ce implică venirea pe lume a unui bebeluș, dar și să-și pună amprenta în educația unui tânăr. 

 


„Să știi că diferența s-a simțit de-a lungul timpului. Adică totuși sunt 18 ani între noi. În momentul în care el s-a născut, eu am plecat de acasă, și atunci e ca și cum aș fi avut un copil, dar numai atunci când voiam eu. Cea mai confortabilă chestie cu putință. (râde) El, de-a lungul timpului, a fost cumva afectat și de celebritatea mea, dar de la un punct încolo personalitatea lui a devenit extrem de puternică, și atunci treaba asta l-a făcut să-și dorească să fie o individualitate.

Deși întotdeauna m-a admirat, el nu și-a dorit să fie fratele lui Bendeac, ori mie chestia asta mi se pare extraordinară. Dincolo de asta, simt că pot să-i spun lui frate-meu niște chestii pe care nu i le-aș spune maică-mii, deși ei îi spun aproape tot”, a spus Mihai Bendeac într-un interviu pentru VIVA. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)


În timp ce mulți se visează la casa lor, cu familie și copii, Mihai Bendeac spune că peste 30 de ani își dorește să fie într-un azil cochet și să joace pe scenă. La capitolul viață personală, actorul îl lasă pe fratele mai mic să ducă numele Bendeac mai departe, dar și-a propus să-i transforme moștenitorii în niște golani. 

 „Mi-aș dori ca frate-meu, la un moment dat, să facă niște copii și să am nepoți, ca să pot să-i transform în niște golani, așa cum numai eu știu”, a mai spus actorul. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel