Mihai Bendeac, HĂRȚUIT de Cătălin Măruță: „Mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc”. Ce spune prezentatorul TV despre acest „conflict”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Bendeac și Cătălin Măruță, colaj foto, sursa Instagram
Descriere foto: Mihai Bendeac și Cătălin Măruță, colaj foto, sursa Instagram

Mihai Bendeac, amenințări dure pentru Cătălin Măruță. De la ce a pornit totul?

Cătălin Măruță este implicat într-un nou scandal, după ce apele s-au liniștit între el și Alex Velea. Mihai Bendeac susține că este hărțuit de către prezentatorul TV și îl amenință că se va duce la Poliție în următoarea perioadă. 


În spațiul public a apărut un clip video în care Mihai Bendeac îi transmite lui Cătălin Măruță un mesaj dur. 


”M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu…


Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!


Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică”, a spus Mihai Bendeac pe Instagram. 


Ce spune Cătălin Măruță despre „conflictul” cu Mihai Bendeac. 


Prezentatorul TV susține că acel clip video care circulă pe internet este doar o glumă făcută de celebrul actor, iar între ei nu ar exista niciun conflict. 


Cătălin Măruță spune că Mihai Bendeac i-a urat fiicei lui „La mulți ani”, semn că nu poate fi vorba despre o ceartă. 


”De ziua Evei a scris și mesaj public. Era o glumă toată povestea. Postările au fost pe instastory tag către mine. Un joc al lui. Cineva le-a copiat și postat pe un canal de Youtube”, a spus Cătălin Măruță pentru impact.ro. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel