Mihai Bendeac face lumină în misterul mutării sale la Pro TV. "Sunt și foarte emoționat"

Data publicării:
Mihai Bendeac. Sursa foto: Facebook
Descriere foto: Mihai Bendeac. Sursa foto: Facebook

Știrea că Mihai Bendeac părăsea Antena 1 și debarca din poziția de jurat de la iUmor, după 13 sezoane, avea să ia prin surprindere pe toată lumea. Dedicat emisiunii, trustului Impact și devenind o figură simbolică a acesteia, fanii actorului aveau să primească vestea cu multă tristețe. La scurt timp, însă, o altă știre avea să dea presa peste cap: Mihai Bendeac alesese Pro Tv. Dacă până acum, totul avea doar statut de zvon, se pare că actorul a hotărât să facă lumină în această situație.

Plecarea cu cântec de la Antena 1

Anul trecut avea să vină cu o veste bombă, atunci când se afla că Mihai Bendeac părăsea Antena 1. Plecarea avea să fie una cu surle și trâmbițe iar cauza, o ceartă aprinsă dintre jurat și producătorii emisiunii iUmor. Într-o prima faza, aceștia din urmă nu ar fi luat în seamă reacția actorului susținând că este vorba doar de o toană de-a lui iar acesta va reveni, însă, lucrurile nu au stat deloc așa, Mihai fiind mai hotărât că oricând să își apere principiile.

Jurat la Românii au talent sau și tăcerea e un răspuns

Consecințele acestei plecări, păreau să fie destul de dramatice pentru tânărul actor, vehiculându-se chiar, că acesta datorează sume enorme, televiziunii care l-a găzduit atâția ani. Nici zvonul că Mihai Bendeac s-ar duce ca jurat la Românii au talent, nu avea să ușureze divorțul dintre actor și Antena 1.

La vremea respectivă Mihai Bendeac a preferat să nu comenteze în niciun fel știrile care apăreau pe bandă rulantă, așteptând momentul potrivit în care să iasă și să spună cum stau lucrurile, de fapt dar tăcerea lui dând naștere și mai multor speculații. 

"Sunt excepțional de bine"

Acesta, a recunoscut însă de curând, că într-adevăr a făcut mutarea la televiziunea din Pache Protopopescu, dar nu pentru a fi jurat, așa cum s-a tot vehiculat prin presă.  

„Este un subiect despre care nu pot vorbi în acest moment. Sunt excepțional de bine. Lumea mă poate vedea la teatru și prin toată țara, că merg peste tot. În prezent, pregătesc două filme și o carte. Filmele le fac eu, că și concept, scenariu. De-a lungul timpului am făcut seriale, scatch-uri, dar filme până acuma nu. De aceea sunt și foarte emoționat.  Primul dintre filme e gata că și scenariu, al doilea e la jumătate. Ar trebui să între în producție cam într-o lună. Probabil premierea primului film ar putea fi chiar de ziua mea, anul viitor. E un film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc”, a declarat acesta pentru Cancan.

Acesta, a oferit și câteva detalii despre filmele pe care le pregătește.

“Primul dintre filme e gata că și scenariu, al doilea e la jumătate. Ar trebui să între în producție cam într-o lună. Probabil premierea primului film ar putea fi chiar de ziua mea, anul viitor. E un film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc. Joc rolul principal al unui tip care ajunge într-o situație dramatică din punct de vedere financiar și încearcă să se căsătorească cu o fată foarte, foarte urâtă și foarte, foarte rea, dar care e foarte, foarte bogată,” a povestit actorul, conform aceleiași surse.

Cum ar trebui să fie femeia vieții lui Bendeac

Cât despre viața sa sentimentală, a declarat că nu are nicio iubită în prezent și nici nu are complexe de genul că, iubita ar trebui să semene cu mama lui, dar dacă ar fi să fie i-ar plăcea că femeia vieții lui să aibă spiritul de sacrificiu, al celei care i-a dat viață.

“Mi-a adus, recent aminte, mama mea, o întâmplare mai veche, ce a avut loc prin anii 1990. Noi am avut o afacere, aveam o rulotă. La un moment dat, ai mei au fost nevoiți să vândă rulotă și au dat-o cu 3500 de dolari. Au ajuns acasă și s-au gândit că totuși această sumă e cam mare pentru acea rulotă. Și s-au dus acasă la acel om și i-au dat înapoi 500 de dolari. Și a rămas omul absolut interzis. În spiritul acesta am fost și eu crescut,” a povestit Mihai o amintire despre familia sa și principiile care i-au fost insuflate, scrie aceeași sursă.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel