Mihai Bendeac, CRIZĂ de nervi din cauza lui Cheloo. De la ce a pornit totul: S-a acumulat toată energia

Data publicării:
Sursa foto: Iumor, captură TV, colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Iumor, captură TV, colaj foto

Mihai Bendeac a cedat nervos în ultima ediție a emisiunii  „iUmor „.

Mihai Bendeac și Cheloo au fost protagoniștii unui scandal, în ultima ediție a emisiunii  „iUmor „.  Abel Megyes, unul dintre concurenții show-ului, a făcut un număr de magie prin intermediul unei tablete, în timp ce a interacționat cu publicul și jurații. La un moment dat, Mihai Bendeac nu s-a mai putut abține și a răbufnit din cauza colegului său, Cheloo. Delia, Ana Morodan, invitat special la masa juriului și Cheloo, au fost șocați de reacția actorului.

Juratul iUmor a spart chiar și tableta cu care trebuia să jurizeze. Mihai Bendeac a fost deranjat de faptul că Ana Morodan și Cheloo râdeau, în timp ce concurentul făcea un număr de magie și toată lumea era captivă la tot ce se întâmpla. 

Ulterior, Mihai Bendeac a mărturisit că a fost cea mai mare criză de nervi din ultimii șase ani, de când este juratul acestei emisiuni. 

 „Am avut poate cea mai mare descărcare nervoasă din acești șase ani. S-a acumulat toată energia și mi se părea șocant că eu sunt captivat, deși am văzut sute de oameni pe scenă', a spus și Bendeac în culise.

Atât Cheloo, cât și Ana Morodan au rămas șocați de ieșirea nervoasă pe care a avut-o Mihai Bendeac, mai ales că actorul și Cheloo au o relație de prietenie foarte strânsă. 

 „Nu știu de ce Mihai s-a enervat pe Cheloo, că ăștia doi vorbesc telepatic', a spus Ana Morodan.

 

Mihai Bendeac se ÎNSOARĂ. Actorul a cerut-o în căsătorie sub privirile tuturor

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Chiar dacă este curtat de multe domnișoare și doamne acesta nu a făcut niciodată pasul de a spune DA în fața ofițerului de stare civilă. 


„Niciodată să nu spui niciodată”, acest proverb i se potrivește de minune actorului, care a promis că anul acesta va ajunge în fața altarului alături de o concurentă de la iUmor. Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie chiar la TV și a promis că se va ține de cuvânt.  Claudia Amuzică este norocoasa concurentă de la „iUmor”, pe care Mihai Bendeac a cerut-o de soție. Tânăra a urcat pe scenă cu un număr de stand-up prin care a dezvăluit că în ultima perioadă primește foarte des întrebarea când se căsătorește sau când face copii. 

Mihai Bendeac a reacționat imediat și i-a adresat întrebarea: „Vrei să fii soția mea?”. Răspunsul concurentei nu a fost cel așteptat de celebrul actor: „Mă mai gândesc”. Mihai Bendeac a urmărit-o în culise și imediat a îngenuncheat în fața ei. „Dacă îmi răspunzi da, ai cuvântul meu că anul ăsta o facem”, i-a promis juratul „iUmor. Claudia Amuzică a acceptat cererea în căsătorie, iar celebrul actor i-a spus cum vor proceda. Vor face căsătoria civilă, vor semna și un contract prenupțial iar după o săptămână vor divorța. 


„Nu glumesc! Până la 38 de ani nu am mințit niciodată la televizor”, a spus Mihai Bendeac. 

„Stăm căsătoriți o săptămână pentru ca tatuajul de pe degetul lui să își piardă valoarea”, a încheiat Claudia Amuzică. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel