Mihai Bendeac, adevărul despre orientarea sa sexuală: „În mod sigur nu sunt heterosexual”

Data publicării:

Mihai Bendeac a făcut o serie de confesiuni în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță. Actorul a vorbit și despre comantariile care s-au făcut în jurul orientării sale sexuale și cum i-au influențat acestea interacțiunea cu femeile. 

Mihai Bendeac este un actor fabulos, atît pe scenă, cât și pe micile ecrane, din postura de jurat al emisiunii iUmor sau aceea de personaj, atunci când interpretează anumite roluri. Tocmai talentul actoricesc a fost cel care a creat o serie de controverse legate de orientarea sa sexuală. În urmă cu 12 ani, Mihai Bendeac făcea parte din echipa „Mondenii”, de la Prima TV, acolo unde imita o serie de personalități ale momentului, printre care și pe velebrul Mircea Solcanu. De acolo a lansat și celebra replică: „La naiba, în puii mei”, care ulterior a ajuns să fie pe buzele tuturor. Naturalețea cu care a interpretat acest personaj a adus și o serie de discuții despre orientarea sa sexuală, lucru care pare că nu îl deranjează deloc pe actor.

 

„Totul a plecat de când eram la „Mondenii”, unde făceam un personaj care se numea Mircea Solcanu.

Şi era prima dată când oamenii vedeau la televizor un actor interpretând un personaj gay! Ştiu că scheciul respectiv a fost primit uluitor, a doua zi toată lumea folosea expresia „La naiba, la naiba!”, iar oamenii au considerat că am interpretat personajul atât de bine încât este imposibil să nu fiu… În primă instanţă, da! (Dacă l-a deranjat acest lucru) După care am avut numai avantaje… şi cu gagicile, crează o curiozitate, bă, asta chiar o fi…?
În mod sigur nu sunt heterosexual, în mod sigur nu sunt gay, mă rog, homosexual, în mod sigur nu sunt transexual, în mod sigur nu sunt lucrurile care se termină cu „fil”! Aceste comentarii sunt adevărate!”, a declarat Mihai Bendeac.


Despre viața de artist, ziua vesel, noaptea trist

Chiar dacă rolurile pe care le interpretează aduc zâmbetul pe buzele oamenilor, în viața de zi cu zi, actorul s-ar descrie a fi mai mult melancolic și spune că îi este uneori greu să se monteze și să intre în pielea „sufletului petrecerii”. 

„Stii care este cea mai mare temere a mea si cea mai mare anxietate pe care o am?! Faptul ca oameni au senzatia ca a venit responsabilul cu distractia. Este cel mai greu lucru cu care trebuie sa traiesc. Eu din trei zile, doua sunt la pamant din punct de vedere psihic, eu pot sa ma montez cand intru pe scenă, pentru ca sunt un personaj.

Altminteri, eu nu sunt sufletul petrecerii in viata de toate zilele”, a declarat Bendeac în podcastul lui Cătălin Măruță. 


Dependența de somnifere

 

Mihai Bendeac a mai vorbit, în trecut, despre depresiile cu care s-a luptat, despre tulburarea bipolară cu care a fost diagnosticat, dar și despre eforturile sale neobosite de a-și depăși strările limitative. Actorul a găsit un ajutor uriaș în somnifere, la care spune că apelează de mai mulți ani.

„De cele mai multe ori ma trezesc la ore diferite. Primele doua ore sunt cele mai complicate din cauza faptului ca iau somnifere. Dimineata este o perioada pana cand creierul isi revine din efectele somniferelor. Inainte era mai usor ca luam un somnifer inainte sa ma culc si acum ma trezesc dupa 4 ore si mai iau unul.

Sunt extrem de multe motive pentru care le iau. La un moment dat trebuie sa mi fac timp si sa merg trei saptamani- o luna undeva intr-un centru si sa ma pun pe picioare. N-am incercat pana acum din comoditate, frica.

Eu am inceput sa iau de pe la 21-22 de ani diferite chestii. Am luat una foarte puternica si n-am sa uit toata viata mea. Eram in pat, era un aer conditionat care batea spre pat, am luat pastila si ma uitam la tv, la un talk show, si la un moment dat am auzit din ecran: „Dar domnul Bendeac ce face?”. Am inceput sa merg, nu ma ascultau picioarele, m-am intins si dupa cand am deschis ochii trecusera 8 ore, eram inghetat. (...)  A fost dragoste la prima vedere, am zis: ”Asa se doarme”, a mai explicat Mihai Bendeac în cadrul podcastului. 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel