Mihai Bendeac a răbufnit, după ce medicii au fost jigniți: ”Lucrurile nu vor rămâne așa!”

Data publicării:
Mihai Bendeac, sursa instagram
Descriere foto: Mihai Bendeac, sursa instagram

Mihai Bendeac a răbufnit în urma injuriilor grave pe care le-au primit medicii. Artistul a postat și un meaj după cele întâmplate. 

De câteva zile, manifestațiile au început să scape sub control în unele orașe unde protestatarii au intrat în curțile spitalelor și au jignit medicii.  În urma acestor evenimente, Mihai Bendeac a fost scos din sărite.

Actorul a transmis un mesaj pentru toți cei care fac parte din personalul medical din România. Mai exact, vedeta le-a mărturisit doctorilor și asistentelor medicale că îi iubește și îi apreciază pentru eforturile depuse, mai ales în aceste vremuri de criză, scuzându-se în numele unor români care i-au jignit extrem de tare în ultimele zile.

„Lucrurile nu vor rămâne așa! Continuăm. ‼️ PS – Am un mesaj pentru personalul medical din Romania. (Inclusiv voluntarii). Există niște neanderthalieni vânători-culegători care s-au exprimat într-un anume fel despre voi în ultimele zile. Vreau să știți că eu vă apreciez și vă iubesc!

Iar asta contează mai mult decât niște răgete venite din partea unor cretini care la prima unghie infectată vin la spital schelălăind. Nu mai vorbesc despre alte situații, grave. Concluzionând, concentrati-va la dragostea și aprecierea mea și a celor ca mine.  #spitalepublicedinbaniprivati”, a fost mesajul lui Mihai Bendeac.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel