Mihai Bendeac a presimțit moartea lui Ion Caramitru. Ce a făcut chiar cu o seară înainte de a afla cumplita veste

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Bendeac, Ion Caramitru/ Colaj Foto
Descriere foto: Mihai Bendeac, Ion Caramitru/ Colaj Foto

Mihai Bendeac a transmis un mesaj emoționant după moartea lui Ion Caramitru. 

Ion Caramitru s-a stins din viață, duminică, pe 5 septembrie. Vestea morții marelui actor a șocat o țară întreagă. 


Ion Caramitru era internat la spitalul Elias de o lună de zile din cauza unei infecții în sânge. Starea actorului s-ar fi agravat din cauza unei infecții cu un stafilococ, potrivit Știrile ProTV. 


Mihai Bendeac a presimțit moartea marelui actor, chiar cu o seară înainte de marea tragedie 

 

Chiar înainte cu o seară de a afla că Ion Caramitru s-a stins din viață, Mihai Bendeac a vizionat interviul pe care Ion Caramitru l-a oferit Eugeniei Vodă, în emisiunea Profesioniștii, de la TVR. 


„A avut loc o întâmplarea foarte, foarte ciudată. Sâmbătă seara, acum două zile, înainte să mă culc, am văzut, nu știu ce mi-a venit, am văzut un interviu pe care l-a dat pentru „Profesioniștii”, pe care l-a avut cu Eugenia Vodă. Eu văzusem prima ediție „Profesioniștii”, când a fost, după care a mai venit la încă o ediție după 10 ani și pe asta, a doua, nu o văzusem. Și, profitând de faptul că a apărut pe Youtube, am văzut-o. Iar a doua seară, adică aseară, cum ar veni, duminică, pentru că noi am avut spectacol, în timpul spectacolului, efectiv, regizorul tehnic, ne-a anunțat că a murit! Și mi s-a părut ireal faptul că am simțit cu o seară înainte să mă uit fix la acel interviu.


E o pierdere uriașă, o pierdere colosală pentru teatrul românesc. Mai multe nu pot să spun. Am simțit că la aplauze, aseară, la spectacol, să anunțăm și noi publicul de trecerea lui în neființă și să ridicăm aplauzele de aseară pentru dumnealui! Cam asta aș putea să spun”, a declarat Mihai Bendeac pentru Actualitate.net

 

Ion Caramitru va fi înmormântat pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu

 

Potrivit unor surse din cadrul Administrației Cimitirelor, citate de Gandul.ro, regretatul actor va fi înmormântat pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu. 


„Locul lui este aici. Nu știm exact ziua, cert este că va fi înmormântat la Bellu. Nu se știe deocamdată nici poziția exactă, dar va fi pe Aleea Artiștilor”, au declarat surse din cadrul Administrației Cimitirelor pentru sursa menționată anterior.

 

Publicul îi poate aduce un ultim omagiu marelui actor începând de marți, 7 septembrie 2021, ora 11.00, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național pentru a semna în Cartea de condoleanțe, anunță TNB. 


La cererea familiei, sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului actor nu va fi depus în foaierul Teatrului Național București. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel