Mihai Bendeac a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la fotbal: "M-a scârbit foarte tare"

Data publicării:
Mihai Bendeac, sursa instagram
Descriere foto: Mihai Bendeac, sursa instagram

În urmă cu câțiva ani, Mihai Bendeac era pasionat de fotbal, însă un eveniment mai puțin plăcut l-a făcut să renunțe la aceast lucru.

În cadrul unui interviu pentru GSP, Mihai Bendeac a mărturisit că atunci când era mic era un fan înfocat al echipei Dinamo. Pasiunea pentru fotbal s-a transmis în familia actorului din tată în fiu, însă pentru acesta s-a oprit din cauza unui moment neplăcut.

Mihai Bendeac a mărturisit că obișnuia să meargă foarte des la meciuri, asta până când un fan al echipei Rapid l-a agresat, în timpul unui meci.

 „Cumva am renunțat la a fi dinamovist sau a fi absolut orice după un eveniment care mi s-a întâmplat când eram copil. Undeva pe la 13-14 ani. Am fost la un meci pe „Lia Manoliu” și țin minte că-mi croșetase bunică-mea un fular alb-roșu. Ne îndreptam spre stadion, eram cu taică-miu și cu un prieten de-al lui.

La un moment dat ne-am întâlnit cu un grup de suporteri rapidiști. Și știu că unul dintre ei, care avea o ceafă atât, a venit spre mine, mi-a luat fularul de la gât și taică-miu i-a spus: Lasă-l în pace că-i copil. Și a început să ne înjure în ultimul hal și pe tăcă-miu, și pe mine. Ăla a fost momentul în care mi-am jurat că niciodată în această viață nu o să mai fiu fanul vreunei echipe! M-a scârbit foarte tare evenimentul în sine.”, a povestit Mihai Bendeac pentru GSP.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel