Mihai Bendeac a apelat la terapia vampir pentru a scăpa de riduri: „Sunt atât de frumos”

Data publicării:
Mihai Bendeac, sursa foto Instagram/ fotograf Mihnea Irimia
Descriere foto: Mihai Bendeac, sursa foto Instagram/ fotograf Mihnea Irimia

Mihai Bendeac este foarte preocupat de felul cum arată. Actorul nu vrea să aibă riduri și își dorește ca de la an la an să arate din ce în ce mai tânăr. 

Mihai Bendeac a trecut pragul clinicii de înfrumusețare pentru a-și face un tratament numit terapia vampir. Aceată tehnică ajută la estombarea ridurilor și conferă tenului un aspect luminos. Actorul nu vrea să își arate vârsta din buletin, așa că apelează la tratamente cosmetice pentru a arăta mult mai tânăr. 


„N-am copii, nevastă, dar măcar bine să arat. Mi-am făcut a doua tură din terapia vampir (...) Nu mi-a arătat fața atât de frumosă și luminoasă nici măcar la 25 de ani. Se estompează riduri, arăt excepțional, sunt atât de frumos.


Mie îmi e teamă de o singură chestie, când o să fac și a treia oară terapia vampir, a patra oară, o să arăt și mai tânăr, cred că într-un an dau bacul”, a spus Mihai Bendeac pe Instagram. 

 

Mihai Bendeac nu are planuri prea mari atunci când vine vorba de iubire. Actorul susține că nu își dorește să ajungă în fața altarului deoarece nu crede în actul căsătoriei. De-a lungul timpului, juratul de iUmor nu a avut prea multe relații publice, cea mai cunoscută fiind cu Roxana Vancea. 

 

„Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment. Din varii motive! Nu mă însor pentru că așa vreau, așa simt. Mă refer la act în sine. Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii. Este ca orice alt viciu. Este foarte greu să te rupi de această obișnuință”, a spus Mihai Bendeac, în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel