Mihai Albu, motivul pentru care regretă că a lăsat-o pe Iulia să îi păstreze numele: „Mă deranjează că se poate recăsători și îl schimbă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Iulia și Mihai Albu, instagram, colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Iulia și Mihai Albu, instagram, colaj foto

Mihai Albu a dezvăluit motivul pentru care regretă că a lăsat-o pe Iulia să îi păstreze numele.

Iulia și Mihai Albu au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu aproximativ patru ani. Chiar dacă au împreună o fetiță superbă, pe Mikaela, cei doi nu au reușit să ajungă la un consens și să lege o frumoasă relație de prietenie de dragul copilului. 

Mihai Albu, motivul pentru care regretă că a lăsat-o pe Iulia să îi păstreze numele

Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Iulia Albu a păstrat în continuare numele fostului soț. Într-un interviu recent, Mihai Albu a dezvăluit motivul pentru care regretă că a lăsat-o pe Iulia să îi păstreze numele. 

„Noi am divorţat pe cale amiabilă, la notar. Am împărţit bunurile, am hotărât custodia comună a fetiţei, iar ea (n.red. Iulia Albu ) a solicitat să-mi păstreze numele. Argumentul în acel moment a fost să aibă acelaşi nume ca fetiţa noastră. Am fost de acord, sigur după aceea mi-a părut rău, dar asta este. Am regretat şi regret şi acum. Aşa a fost momentul atunci, a fost pe cale amiabilă, chiar a fost o oarecare negociere, vreau numele, vreau aia, vreau aia. Fiecare şi-a spus punctul de vedere, iar eu am fost de acord la mai toate cerinţele.

Mă deranjează cel mai mult faptul că se poate recăsători şi îşi schimbă numele. Şi atunci pentru ce să-i mai laşi numele dacă oricum îşi schimbă numele? Sau, mai rău, următorul poate să aibă numele meu dacă decide să îl păstreze. Nu e în regulă, mie nu mi se pare o soluţie bună, dar nu am ştiut în acel moment. Nici nu se poate face nimic pentru că înţelegerea făcută la notar este bătută în cuie. Nu se mai poate reveni nici la custodia fetiţei, nici la domiciliu. Custodia este în continuare comună, cu domiciliul la mamă, cu program de vizitare”, a declarat Mihai Albu pentru Fanatik.

Mihai Albu: ”Am realizat că nu rezolv nimic”

„Nu prea aş vrea să discut despre asta. Pot să vă spun doar că eu am lăsat garda jos şi nu mă mai zbat aşa cum o făceam. Am realizat că nu rezolv nimic. Am încercat cu autoritatea tutelară, cu poliţie, dacă nu s-a luat nicio măsură de niciun fel, m-am resemnat. Mă mulţumesc cu acele zile când se doreşte a avea program. Până nu demult rămânea şi peste noapte la mine, dar în ultima vreme are meditaţii, are tot felul de activităţi şi se face în aşa fel încât să avem doar o zi la dispoziţie. Iar dacă mai e cazul, şi a doua zi, dar cu dormit acasă.”

Iulia Albu, motivul pentru care a păstrat numele fostului soț

„Măi, să știi că m-am gândit la chestia asta pentru că sunt foarte multe discuții, în general, de ce am păstrat numele, de ce nu am revenit la numele meu. Sincer, aș fi vrut să revin la numele meu, Vochița, un nume foarte frumos. Aș fi putut să-mi iau și un alt nume pentru că poți să faci asta, ar fi putut să mă cheme Iulia Roz Gri, pentru că așa aș fi fost doar eu Iulia Roz Gri. Dar, ca să clarificăm și acest subiect, da, am păstrat acest nume pentru a avea același nume cu Mikaela și nu doar din acest motiv, ci și din încă un motiv, care va face obiectul unei campanii care va fi făcută publică, cel mai probabil, în această toamnă”, a dezvăluit Iulia Albu în podcast-ul lui Cătălin Măruță. 

Mihai Albu și-a refăcut viața la 10 ani de la divorț

Mihai Albu este mai fericit ca niciodată. Chiar dacă în trecut a suferit enorm din cauza divorțului de Iulia Albu, acum are o nouă relație și nu exclude posibilitatea de a ajunge din nou în fața altarului. 

„Ne-am plăcut, am discutat şi am continuat. Ea este chirurg cardiac, operează pe inimă deschisă. Fiecare e cu treaba lui, eu sunt, să zicem, mai artist, ea este mai tehnică. Într-adevăr, operează de dimineaţa până seara, uneori şi noaptea. Programul ei este foarte încărcat şi destul de obositor, trebuie atenţie foarte mare, odihnă mult, dar de când am intrat în mediul ăsta academic medical, am aflat tot felul de lucruri pe care nu le ştiam. S-au înţeles foarte bine. Iubita mea are o fetiţă de şapte ani, s-au cunoscut şi ele, toate bune, e o armonie. Când vine la mine fetiţa, încerc să o aduc şi pe iubita mea cu fetiţa ei, ca să creăm cumva atmosfera de familie.”, a mai spus Mihai Albu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel