Mihai Albu iubește din nou. Designer-ul își dorește să ajungă în fața altarului: „Sunt mai cu băgare de seamă, nu cum am fost în trecut”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Albu, sursa facebook
Descriere foto: Mihai Albu, sursa facebook

Mihai Albu are o nouă relație amoroasă. Ce spune creatorul de modă despre iubita sa?

Mihai Albu este mai fericit ca niciodată. Chiar dacă în trecut a suferit enorm din cauza divorțului de Iulia Albu, acum are o nouă relație și nu exclude posibilitatea de a ajunge din nou în fața altarului. 


Creatorul de modă este mult mai atent atunci când își alege iubita și spune că nu vrea să facă aceleași greșeli ca cele din trecut. 


„Dacă se găsește persoana potrivită, aș putea să mă recăsătoresc.Am pe cineva în viața mea. La vârsta mea, eu fac 59 de ani, sunt mai cu băgare de seamă, nu cum am fost în trecut.Trebuie să știi dinainte dacă este iubitoare de înaripate. Dacă îmi vine cu găina acasă? Toată lumea a râs de mine, în ce situație ajunsesem eu”, a declarat Mihai Albu în cadrul emisiunii La Măruță.


Mihai Albu a avut de-a lungul timpului nenumărate conflicte cu fosta soție. Vedeta nu voia să își lase soțul în compania fiicei lor, Mikaela. Acum că lucrurile s-au mai calmat între cei doi, cea mică petrece timp și cu tatăl ei, ba mai mult este cea care îl ajută în crearea pantofilor. 

 

Mihai Albu este mândru de fiica lui și spune că alegerile ei l-au ajutat de mai multe ori. 


„Au fost propuneri să plec din România să lucrez, dar eu am vrut să ies în față cu numele meu, nu sub cineva. Eu m-am respectat mai mult decât m-au respectat alții.


Fiica mea se implică în creațiile mele, îmi spune ce anume nu îi place, alege culorile, am ținut cont de două ori de sfaturile ei și a avut dreptate. Am abordat segmentul de încălțăminte ciudată întotdeauna, mie îmi place, e ceva ce mă reprezintă, prețurile pot crește în funcție de complexitate”, a mai adăugat Mihai Albu. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel