Mihai Albu, în război cu fosta soția din cauza nașilor. Ce a spus Iulia Albu despre Mihaela și Cristi Borcea: „Au depășit o limită”

Data publicării:
Mihai Albu și Iulia Albu, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Mihai Albu și Iulia Albu, sursa instagram/ colaj foto

Între Mihai Albu și fosta lui soție, Iulia Albu s-a iscat un nou scandal, după ce designerul a făcut unele declarații neplăcute despre relația cu fosții săi nași de cununie, Mihaela și Cristian Borcea. 

Recent, Iulia Albu a spus despre cei care le-au fost nași de cununie, respectiv Mihaela și Cristian Borcea, că au avut un comportament nepotrivit față de ea, motiv pentru care a decis să se îndepărteze de aceștia. Creatorul de modă  a dat de înțeles că milionarul ar fi încercat să aibă un alt gen de relație cu ea în timpul căsătoriei sale cu Mihaela Borcea.

„Nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Evident că au existat nişte lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. A existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii, pentru că nu îmi place. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi place alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ţine de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniţă. Au existat nişte lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, și de el, și de Mihaela”, au fost declarațiile controversate făcute de Iulia Albu în urmă cu mai multe zile La Măruță.

La scurt timp, Mihai Albu, fostul soț al Iuliei Albu a ținut să demonteze acuzațiile aduse de fosta soție asupra foștilor nași. Acesta susține că tot ce a declarat Iulia Albu sunt doar minciuni și că, pe perioada legăturii dintre el și Iulia cu Mihaela și Cristian Borcea, cei din urmă au avut un comportament exemplar, atât cu fostul cuplu, cât și cu Mikaela, fiica lor, fiindu-i nași de botez și acesteia.

„Dupa botez relatiile cu nasii nostri au fost la fel de bune inca doi ani si un pic, pana in momentul in care familia Albu s-a destramat. Dupa divort eu am tinut legatura mai mult cu Mihaela, dar si cu Cristian Borcea. Eu ii consider nasii mei si bineinteles nasii micutei mele, le multumesc din suflet pentru felul in care au stiut sa tina relatiile noastre si bineinteles pentru prietenia lor.

Sa fi existat vreun conflict vreodata...eu nu stiu de asa ceva, cu siguranta nu in timpul casniciei mele cu fosta doamna Albu. Nu sunt de acord sa fie “murdarita” imaginea nasilor nostri! Probabil e “cool” astazi sa zici ca s-a dat Borcea la fina si l-ar fi refuzat si ca ar mai fi fost si certuri... Mihaela si Cristian, nașilor, va rog din suflet sa o iertati, ca nu stie ce face!!”, a scris Mihai Albu pe Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel