Mihai Albu este în doliu, după ce mama acestuia a murit. Iulia Albu a transmis un mesaj plin de durere: „Vei fi veșnic în inimile noastre”

Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Albu este devastat de durere, după ce mama acestuia s-a stins din viață.

Mihai Albu este devastat de durere, după ce mama acestuia s-a stins din viață. Chiar dacă este extrem de rezervat și discret, când vine vorba de a le oferi fanilor detalii din viața personală, celebrul designer de pantofi le-a dat vestea cea tristă urmăritorilor săi pe rețelele de socializare, acolo unde acesta a postat un mesaj scurt, în memoria celei care i-a dat viață.

„Drum lin spre ceruri, MAMI!”, a scris Mihai Albu, pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Mihai Albu, marele regret legat de fiica sa: „Foarte greu i le insuflu”

Femeia era în stare critică

Chiar înainte de a le oferi fanilor vestea cea tristă, Mihai Albu a postat un alt mesaj pe rețelele de socializare, unde anunța faptul că mama sa, Zinaia, în vârstă de 95 de ani, se află în stare critică pe patul de spital. Aceasta suferise o intervenție chirurgicală destul de dificilă, care însă, spre bucuria familiei, decursese foarte bine. Se pare însă că femeia nu a reușit însă să se recupereze, în scurt timp starea de sănătate deteriorându-se foarte tare, din nefericire pentru Mihai Albu, care spera în orice clipă că femeia își va reveni curând și se va întoarce acasă.

„Mulțumesc personalului medical al spitalului pentru profesionalismul de care dau dovada în salvarea mamei! În acest moment mama este la reanimare în stare critică în urma unei intervenții chirurgicale (hemoragie internă). Chirurgical operația a decurs excelent, însă după cinci zile de terapie intensiva starea s-a deteriorat major. Mulțumesc domnului doctor chirurg! Doamne ajută”, a mai scris Mihai Albu tot în spațiul public.

VEZI și: Adevăratul motiv care a dus la divorțul dintre Iulia și Mihai Albu: „A venit cu o găină acasă”. Designerul nu-și vede fata des

Iulia Albu și-a transmis public condoleanțele

Chiar dacă Iulia și Mihai Albu au divorțat în urmă cu 10 ani de zile, se pare că aceștia au continuat să țină legătura cu foștii socri. În acest sens, Iulia Albu și-a dorit să transmită public un mesaj plin de durere, în care îi mulțumește mamei lui Mihai Albu pentru toate lucrurile frumoase pe care i le-a oferit, dar și pentru dragostea pe care i-a purtat-o fiicei sale, Mikaela, în ciuda despărțirii de fiul său.

„Odihnește-te in pace…
Îți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le-am împărtășit, pentru ceea ce m-ai învățat și pentru dragostea pe care ai purtat-o Mikaelei. Vei fi veșnic în inimile noastre, Mami Miși.”, a scris și Iulia Albu, pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Mihai Albu: „Am deschis ușa si m-au anunțat că a murit tata. A făcut infarct pe stradă”. Arhitectul pantofilor, confesiuni tulburătoare

Cele mai importante principii învățate de Mihai Albu de la mama sa

În urmă cu ceva timp, Mihai Albu a vorbit despre relația specială pe care a avut-o cu cea care i-a dat viață, dar și despre cele mai importante principii pe care le-a obținut de la aceasta. Mai mult, acesta și-a adus aminte cu nostalgie și de momentele în care femeia îl certa constant pentru modul în care își rezolva temele pentru acasă, care nu erau deloc pe placul său. 

„De la mama am învățat cât de importante sunt respectul, bunătatea, seriozitatea. Mi-a transmis toate valorile familiei. Toate caietele mele din generală erau pline de desene și mai puțin de scris și mai ales cu dictări. Nu exista să nu înfloresc și să fac tot felul de desene în caietele de școală. Mă certa și mama și mă certau și profesorii sau învățătoarea. Asta era o mare problemă”, a declarat în urmă cu ceva timp Mihai Albu, potrivit wowbiz.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel