Mihai Albu, dezvăluiri neașteptate din perioada studenției. Cum scăpa designerul de pantofi de milițienii care voiau să-l tundă: „Aveam părul până la mijlocul spatelui”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Albu, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Albu, facebook

Mihai Albu a vorbit despre perioada studenției, când încerca să scape de milițienii care voiau să-l tundă. 

Mihai Albu este unul dintre cei mai longevivi și mai apreciați designeri de pantofi, din România. Recent, fostul soț al Iuliei Albu i-a povestit Ionelei Năstase în cadrul emisiunii „La cină”, de la Digi24 de perioada studenției. Acesta a dezvăluit cum a reușit să scape de milițienii care voiau să-l tundă. 

Mihai Albu, dezvăluiri neașteptate din perioada studenției

Mihai Albu a povestit că avea părul foarte lung, iar milițienii îl opreau să-l tundă. Acesta reușea să scape cu ajutorul legitimația de student la Arhitectură.

„Aveam privilegii ca student arhitect. Mă oprea Miliția să mă tundă, aveam părul până la mijlocul spatelui, le arătam milițienilor legitimația de student la Arhitectură și scăpam. Eram 30 de studenți, pe an, pe țară, lucram pentru «Fondul Plastic», făceam rost de bani”, a povestit designerul. 


Designerul de pantofi a recunoscut că talentul l-a desen îl ajuta și să câștige câțiva bani de buzunar. 

„Vara, la mare, îmi plăteam cazarea făcând portrete pe plajă, nu consumam banii de acasă. Făceam mărțișoare, felicitări, pentru «Fondul Plastic», o duceam bine. Ne descurcam pentru a face tot felul de lucruri în comunism, cu cutia de ness și pachetul de țigări”, a rememorat creatorul de pantofi de damă.

Ce relație are Mihai Albu cu clientele sale

Mihai Albu a mărturisit că meseria lui este de fapt un hobby. Totodată, designerul de pantofi a recunoscut că are o relație foarte apropiată cu clientele sale și le ajută să facă cele mai bune alegeri, atunci când vor să își cumpere pantofi. 

„Mi-a plăcut relația cu clientele mele, să le sfătuiesc, să le ajut să-și aleagă încălțămintea potrivită, sunt un fel de slujitor al piciorului femeii. Eu doar le atrag atenția, când întreb de eveniment. Mie îmi plac femeile înalte, pe mine nu mă deranjează dacă o femeie este mai înaltă ca mine”, a mărturisit acesta.

Mihai Albu: „Dacă-ți iau două, mai lași la preț?”

Mihai Albu a declarat că, în urma pandemiei, femeile sunt mult mai cumpătate și cumpără mai puțini pantofi decât de obicei. 

„Sunt undeva la 100.000. Am avut cliente de genul care comandau o dată vara, o dată iarna, câte 20 de perechi! Acum, clientele mele sunt mai cumpătate după pandemie”, a povestit acesta. 

Designerul de pantofi este conștient că femeile vor să economisească cât mai mult, însă se simte puțin ofensat când îi cer reduceri. 

„Mă deranjează, dar înțeleg că poate și eu aș face la fel. Negociază mereu: «Dacă-ți iau două, mai lași la preț…». Un pic ca la piață, zici că vindem castraveți”, a mărturisit Mihai Albu.

Care este cel mai mare regret al lui Mihai Albu

Mihai Albu a recunoscut că regretă faptul că nu s-a mutat în Belgia. 

„Regret că n-am plecat din țară! Înainte de a deschide firmă, aveam niște prieteni în Belgia, care au vrut să-mi arate Occidentul. Aveam loc de muncă, în arhitectură, aș fi putut rămâne acolo, găsisem loc de muncă, sprijin, casă. Ce m-a ținut departe de acest vis? Mama! Mi s-a părut că n-ar fi corect să rămân acolo și s-o las singură”, a explicat Mihai Albu, care, în prezent, o are pe mama sa sub propriul acoperiș și are grijă de ea.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel