Mihaela Tatu, despre viața sentimentală. De ce nu există nimeni în viața vedetei: "Unde Dumnezeu să mai găsești pe cineva, în..."

Data publicării:
Mihaela Tatu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mihaela Tatu, sursa foto Instagram

Mihaela Tatu a dezvăluit motivul pentru care nu există nimeni în viața ei, în prezent.

Mihaela Tatu a avut întotdeauna succes pe plan profesional, însă pe plan sentimental lucrurile au stat total diferit. După mariaj de 16 ani, vedeta a rămas singură și nu a reușit să își găsească liniștea în brațele altui bărbat. Mihaela Tatu s-a focusat pe prioritățile și pe pasiunile sale. Recent, vedeta a a dezvăluit motivul pentru care nu există cineva în viața ei.

„Da, este mai greu. Pe de altă parte, îți vorbesc din perspectiva mea, strict a mea, ce fac altele e problema lor. Pentru că am văzut femei speriate pentru că sunt singure, am văzut femei care au mulțumit cerului că sunt singure, eu îți vorbesc din perspectiva mea și punctul meu de vedere. Sunt atât de ocupată… sfera mea profesională este între femei și copii. Unde Dumnezeu să mai găsești pe cineva în acest moment, și social…”, a mărturisit Mihaela Tatu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

 

„Dacă va intra cineva în viața mea, e bine primit”

 

Cu toate astea, fosta prezentatoare TV nu exclude apariția unui alt bărbat în viața ei. Mai mult decât atât, aceasta a dezvăluit că fiica ei este cea care o îndeamnă să îşi găsească pe cineva și să nu mai stea singură.

 

„Nu m-am preocupat. Îți spun cu mâna pe inimă… asta e. Dacă vin, vin, dacă nu vin, nu vin. Nu m-am preocupat, pentru că am treabă de făcut. Vorbesc foarte serios. Dacă va intra cineva în viața mea, e bine primit, însă nu am răgaz să stau… apropo, fiica mea îmi spune: Mă, mamă, mai expune-te și tu, că la tine la poartă sună numai poștașul și gunoierul. Fă ceva!

Baiul e că nu… Mai zic unii că vin bărbați și eu îi intimidez. Nu are ce să caute în fața mea ăla pe care îl intimidez. La urma urmei sunt doar o femeie care a învățat să se descurce singură, care își vede de treabă, care este independentă, însă o femeie are vulnerabilități, are bucurii, de toate…”, a mai spus Mihaela Tatu la Prima TV.

 

 

Fosta prezentatoare TV este foarte atentă la felul cum arată, iar pentru asta se preocupă mult de alimentele pe care le consumă. Mihaela Tatu a mărturisit că ia vitamina C, colagen și acid hialuronic cu apă. Pentru a avea grijă de tenul ei, vedeta spune că nu doarme niciodată machiată. 


„Nu fac nimic deosebit pentru a arăta așa. În fiecare seară mă demachiez și mă dau cu creamă de față. Plus că folosesc produse de calitate pentru că este vorba despre pielea mea, totuși am vârsta de 58 de ani. Dimineața mă demachiez și mă dau cu loțiune micelară, după care am un ser de față. Însă, pe lângă toate aceste trucuri de înfrumusețare, contează foarte mult și alimentația. Iau vitamina C, colagen și acid hialuronic cu apă. Nu beau apă cu lămâie, nu îmi place”, a  spus vedeta pentru impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel